Gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZCC6601W

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZCC6601W. Wij hopen dat dit ZANUSSI ZCC6601W handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZCC6601W te teleladen.


Mode d'emploi ZANUSSI ZCC6601W
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   ZANUSSI ZCC6601W (1138 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ZANUSSI ZCC6601W

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] NEDERLANDS Waarschuwingen en adviezen DEZE WAARSCHUWINGEN ZIJN OPGESTELD VOOR UW VEILIGHEID EN DE VEILIGHEID VAN DERDEN. WIJ VERZOEKEN U DEZE AANDACHTIG TE LEZEN VOORALEER HET APPARAAT TE INSTALLEREN EN TE GEBRUIKEN. Installatie ! ! ! !! De installatie moet gedaan worden door bevoegde en gekwalificeerde installateurs, volgens de normen van kracht. Elke eventuele modificatie aan de electrische huisopstelling die nodig mocht zijn om de apparatuur te kunnen installeren, mag enkel gedaan worden door bevoegd personeel. [. . . ] Roerdeeg moet moeilijk van de lepel gaan; de baktijd wordt anders onnodig lang door teveel vocht. Bij gebruik van twee bakblikken moet een richel vrijgelaten worden. Vlees dat gebraden wordt mag niet minder dan 1 kg wegen; kleinere stukken kunnen uitdrogen. Donker vlees dat van buiten gaar maar van binnen rose of rood moet blijven vergt een hoge temperatuur (200-230°C). Licht vlees, gevogelte en vis, vergt daarentegen een lage temperatuur (150-175°C). Sauzen alleen bij een korte braadtijd direkt toevoegen, in andere gevallen in het laatste half uur. Of het vlees gaar is test u met een lepel: laat het zich niet indrukken, dan is het gaar. Rosbief en biefstuk, dat van binnen rose moet blijven, snel bij hoge temperatuur braden. Bij braden zonder schaal, direkt op het rooster, een lekschaal in de onderste richels plaatsen. Laat vlees na het braden minstens 15 minuten staan alvorens het aan te snijden: hiermee voorkomt u het verloren gaan van vleesnat. Doe wat water in de lekschaal om het ontstaan van rook, door verbranden van vet, te vermijden. Herhaal dat af en toe om kondensvorming tegen te gaan. Borden kunt u in de oven, op de laagste temperatuurinstelling, verwarmen. BEREIDINGSTIJDEN De bereidingstijden kunnen varieren volgens de aard van de spijzen, hun homogeniteit en hun volume. Men raadt aan om in het begin te waken en de resultaten na te gaan om, wanneer U dezelfde gerechten klaarmaakt in dezelfde condities, gelijkaardige resultaten te bekomen. Ter informatie geven we U een tabel met de tijden en relatieve temperaturen voor het bereiden in de oven en met de grill. De ervaring zal U vervolgens eventuele aanpassingen suggereren aan de vermelde waarden in de tabel. Bakken met hete lucht 4 3 2 1 50 Adviestabel voor bakken en braden De aangegeven bereidingstijden houden geen rekening met de voorverhitting. De lege oven altijd 10 minuten voorverwarmen. Traditionele en geventileerde bereiding Traditionele bereiding Geventileerde bereiding Gewicht in (gr. ) Bereidingsduur GERECHT Niveau 4 3 2 1 Niveau temp. °C minuten ZOETENAGERECHTEN 1000 500 500 250 1000 1200 1000 1500 2000 1200 1000 4000 1500 3000 1200 1200 1500 800 1200 1500 Met opgeklopt deeg Kruimeldeeg, taartbodem Ricottataart Appeltaart Strudel Vruchtenvlaai Fruit cake Biscuit Panettone Casinogebak Kleine gebakjes (met opgeklopt deeg) Koekjes (kruimeldeeg) Schuimpjes Focaccia Soesjes, roomsoezen BROOD en PIZZA Wit brood Roggebrood Broodjes Pizza OVENSCHOTELS Met droge pasta Met groenten Quiches Lasagna Cannelloni VLEES Braadstuk van rundvlees Braadstuk van varkensvlees Braadstuk van kalfsvlees Rosbief (saignant) " " (matig gebakken) " " (goed gebakken) Schouderham Lamsvlees Kip Kalkoen Eend Gans Konijn Varkenspoot Haas Fazant Gehaktbrood VIS Forel - Zeebrasem Tonijn - Zalm 2 2 1 1 2 2 1 1 1 1 2 2 2 2 2 1 1 2 1 2 2 1 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 170 170 160 180 175 175 175 175 170 170 175 160 100 190 200 190 190 200 210 200 200 200 180 200 190 180 190 210 210 210 180 190 190 180 175 175 190 180 190 190 180 190 190 2 (1en3)* 2 (1en3)* 2 2 (1en3)* 2 2 (1en3)* 1 2 (1en3)* 1 1 2 (1en3)* 2 (1en3)* 2 (1en3)* 2 (1en3)* 2 (1en3)* 2 1 2 (1en3)* 2 (1en3)* 2 (1en3)* 2 (1en3)* 2 (1en3)* 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 (1en3)* 2 (1en3)* 160 160 150 170 150 160 160 160 160 160 160 150 100 180 190 180 180 175 190 175 175 180 160 175 175 175 175 200 200 200 170 175 175 160 160 160 175 160 175 175 160 175 175 45 ~ 60 20 ~ 30 60 ~ 80 40 ~ 60 60 ~ 80 30 ~ 40 45 ~ 60 30 ~ 40 40 ~ 60 50 ~ 60 25 ~ 35 20 ~ 30 90 ~ 120 12 ~ 20 15 ~ 25 40 ~ 60 30 ~ 45 20 ~ 35 15 ~ 30 40 ~ 50 45 ~ 60 35 ~ 45 45 ~ 60 40 ~ 55 50 ~ 70 100 ~ 130 90 ~ 120 50 ~ 60 60 ~ 70 70 ~ 80 120 ~150 110 ~ 130 60 ~ 80 210 ~ 240 120 ~ 150 150 ~ 200 60 ~ 80 100 ~ 120 150 ~ 200 90 ~ 120 40 ~ 60 30 ~ 40 25 ~ 35 In bakvorm In bakvorm In bakvorm In bakvorm In bakblik In bakvorm In bakvorm In bakblik op bakplaat op bakplaat op bakplaat op bakplaat op bakplaat 1 of 2 stokbroden In bakblik 6 of 8 broodjes op lekbak In bakvorm In bakvorm In bakvorm In bakvorm In bakvorm Gebakken op rooster Gebakken op rooster Gebakken op rooster Gebakken op rooster Gebakken op rooster Gebakken op rooster Met zwoerd Bil Heel Heel Heel Heel In stukken 2 poten In stukken Heel In bakblik 3-4 hele vissen 4-6 moten in vorm (*) Bij een geventileerde bereiding op meer niveaus, is het aangewezen de niveaus aangegeven tussen haakjes te respecteren. 51 De aangegeven bereidingstijden houden geen rekening met de voorverhitting. De lege oven altijd 10 minuten voorverwarmen. Bereiding op grill GERECHT Hoeveelheid Nummer stukken Gewicht in gr. Niveau 4 3 2 1 Temperatuur Bereidingsduur (minuten) Bovenkant Onderkant °C 250 250 250 250 250 250 250 250 250 250 250 Rundshaas Biefstukken Worst Varkenskarbonade Have kip Spiesjes Kippenborst Hamburger Vis, filet (tong) Gevulde tosti Wit tostibrood 4 4 8 4 2 4 4 6 4 4-6 4-6 800 600 -- 600 1000 -- 400 600 400 -- -- 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 12 ~ 15 10 ~ 12 12 ~ 15 12 ~ 16 30 ~ 35 10 ~ 15 12 ~ 15 10 ~ 15 12 ~ 14 5~7 2~4 12 ~ 14 6~8 10 ~ 12 12 ~ 14 25 ~ 30 10 ~ 12 12 ~ 14 8 ~ 10 10 ~ 12 -- 2~3 Bereiding met functie "Pizza" Gewicht in (gr. ) Niveau GERECHT 4 3 2 1 Temperatuur Bereidingsduur OPMERKINGEN minuten °C 200 200 200 15 ~ 25 10 ~ 20 15 ~ 25 700 500 500 Pizza Kleine pizza's Focaccia 1 1 1 op lekplaat in backvorm of op rooster in backvorm De bereidingstijden en -temperaturen zijn slechts indicatief en worden aangepast aan de persoonlijke smaak. De aangegeven bereidingstijden houden geen rekening met de voorverhitting. 52 Onderhoud Voor het reinigen de ovenuitschakelen en laten afkoelen. Dit apparaat mag niet worden schoongemaakt met stoom of met een stoomreiniger. [. . . ] Indien het toestel zodanig is ingebouwd, ondergebouwd, opgehangen of geplaatst dat de benodigde tijd voor het in- en uitbouwen samen meer dan 30 minuten bedraagt, dan worden de hierdoor ontstane extra kosten aan de gebruiker in rekening gebracht. Schade die ontstaat door abnormale in- of uitbouw komt ten laste van de gebruiker. 12. Indien binnen de waarborgperiode de herstelling van hetzelfde gebrek meermaals mislukt of de herstellingkosten disproportioneel zijn wordt in overleg met de gebruiker een gelijkwaardige vervanging geleverd. In geval van vervanging behouden we ons het recht voor om een vergoeding te rekenen naar rato van de verstreken gebruiksperiode. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ZANUSSI ZCC6601W

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ZANUSSI ZCC6601W zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag