Gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZC902M

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZC902M. Wij hopen dat dit ZANUSSI ZC902M handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZC902M te teleladen.


Mode d'emploi ZANUSSI ZC902M
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   ZANUSSI ZC902M (146 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ZANUSSI ZC902M

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] CUISINIÈRE FORNUIS STANDHERD COOKER MODE D'EMPLOI - HANDLEIDING GEBRAUCHSANLEITUNG - OPERATING INSTRUCTIONS BE NEDERLANDS DE GARANTIE Uw nieuwe apparatuur heeft een garantie. Het garantiecertificaat vindt U hier bijgevoegd. Indien het moest ontbreken, vraagt U het aan de verkoper. U duidt hem de datum van verkoop aan, het model en het registernummer dat U vindt op het naamplaatje van het apparatuur. [. . . ] Als U een mooi gekleurd gebraad wil, gebruik dan weinig vet. Als het een mager stuk vlees is, gebruik dan olie en boter of een beetje van beiden. Indien het vlees een laag vet heeft, zijn boter of olie overbodig. Indien het stuk vlees enkel aan n zijde vettig is, leg het dan in de oven met het vettige gedeelte aan de bovenkant; het vet, al smeltend, smeert ook voldoende het onderliggende gedeelte in. De stukken rood vlees worden een uur op voorhand uit de koelkast gehaald, omdat anders de plotselinge temperatuurverandering het vlees zou doen verharden. Een gebraad, of ander rood vlees, mag niet gezout worden voor het braden, omdat het zout het sap en het bloed van het vlees doet verwijderen, en zo de vorming van een bruin gebraden korstje verhinderd. Men raadt aan om het gebraad uitwendig te zouten, kort na de helft van de bereidingstijd. Schik het gebraad in de oven in een schotel met een lage boord; een hoge schotel schermt de warmte af. De vleesgerechten kan U schikken op een aangepast bord voor het bereiden in de oven, ofwel direct op het grilrooster, waaronder U dan de druippan zet voor het opvangen van het sap. De ingredienten voor de saus worden rechtstreeks in de ovenschaal gedaan enkel en alleen bij een korte bereidingstijd, zo niet worden ze het laatste halfuur bijgevoegd. Voor het zeer licht braden van rood vlees, begint U het braden aan hoge temperatuur, waarna U eindigt met een lage temperatuur om zo het binnenste gedeelte te braden. De temperatuur voor het braden van wit vlees mag vanaf het begin tot op het einde gematigd worden. De stand van bereiding kan gecontroleerd worden door het vlees in elkaar te drukken met een vork; wanneer het niet toegeeft, is het klaar. Het is aan te raden tenminste 15 minuten te wachten na het braden, vooraleer het vlees te snijden, zodat het sap van het vlees niet wegvloeit. De borden kan U in de oven op lage temperatuur plaatsen vooraleer ze te serveren. Voor het bereiden van vis: Wat het bereiden van vis betreft, bakt U de kleine vanaf het begin tot op het einde aan hoge temperatuur. De middelgrote vissen begint U te bakken aan hoge temperatuur, waarna U geleidelijk aan de temperatuur vernindert. De grote vissen bakt U vanaf het begin tot op het einde aan gematigde temperatuur. Om de juiste stand van bereiding te controleren, heft U voorzichtig een rand van de buik op; Het vlees moet gelijkvormig wit en mat zijn, indien het geen zalm, forel of andere vis is. Volg alleszins de aanduidingen van het recept dat U wil bereiden. Het bereiden met de gril: Met de gril bakt men vlees of ingewanden in sneden gesneden of in niet te dikke stukken van verschillende grootte, gevogelte in de helft geopend en geplet, vis, enkele groenten (bvb. courgettes, aubergines, tomaten, ecc. ), sats van vlees of vis en zeevruchten. [. . . ] U moet er bovendien voor zorgen dat de kleine geel/groene aarding ongeveer 2 cm langer is dan de fase en neutrale draden (fig. Na de aansluiting gaat u de opwarming na door de elementen ongeveer 3 minuten aan te zetten. De fabrikant wijst alle verantwoordelijdheid af indien de preventienormen niet werden gerespecteerd. Neutraal Fase Aarde (geel-groen) FO 0073 Fig. 16 31 WAT TE DOEN INDIEN. . . Indien het toestel niet naar behoren werkt, kijkt u, voordat u de Servicedienst belt, best de volgende punten na: DE GASAANVOER LIJKT ABNORMAAL: Vergewis u ervan of: - de gaten van de vlamverdeler van de brander(s) niet verstopt zitten; - wanneer de gas uit een fles komt, de gasfles niet leeg is; - de drukregelaar werkt; - de kraan van de gasfles volledig open staat. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ZANUSSI ZC902M

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ZANUSSI ZC902M zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag