Gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZBM799X

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZBM799X. Wij hopen dat dit ZANUSSI ZBM799X handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZBM799X te teleladen.


ZANUSSI ZBM799X : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (210 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   ZANUSSI ZBM799X (1049 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ZANUSSI ZBM799X

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] ZBM 799 Forno da incasso Built-in oven Four à emboîtage Einbau-Backofen Inbouwoven Horno empotrable ÓÙÔȯÈṲ̂ÓÔÈ ÊÔÚÓÔÈ Libretto istruzioni per uso e installazione Operating instructions for use and installation Livret d'instructions pour l'emploi et installation Bedienungs-und Installations -Anweisung Aanwijzingen voor het gebruik en de plaatsing Manual de instrucciones de manejo e instalación Á¯ÂÈÚ>ÈÔ ÔËÁÈÒÓ ÁÈ· ÙËÓ ¯Ú<ÛË Î·È ÙËÓ ÂÁηٿÛÙ·ÛË Belangrijk! Deze nieuwe apparatuur is gemakkelijk in het gebruik. Om optimale resultaten te kunnen verkrijgen is het evenwel belangrijk dit boekje met aandacht te lezen en alle voorschriften op te volgen alvorens hem voor het eerst in werking te stellen. Dit boekje verschaft niet alleen aanwijzingen voor een juiste installatie, gebruik en onderhoud maar ook nuttige wenken. Importante! El manejo de este nuevo aparato es fácil. Sin embargo, para obtener resultados óptimos, conviene leer atentamente este manual y seguir todas las instrucciones antes del primer uso. [. . . ] Begin en einde kooktijd instellen Indien u zowel het begin als het einde van de kooktijd wilt programmeren, gaat u als volgt te werk: · Stel de gewenste functie en temperatuur in met behulp van de functieschakelaar en thermostaat 73 · druk op toets (2) en binnen 4 seconden op de (-) en (+) toetsen om de gewenste kooktijd in te stellen. · druk op toets (3) om op dezelfde wijze de kooktijd te doen aflopen. Indien er meer hitte van onderen of van boven vereist is, moet u de onderste of bovenste geleiders gebruiken. Heteluchtkookmethode De hitte wordt door middel van voorverwarmde lucht naar de spijzen overgebracht en met behulp van een aan de achterkant van de oven geplaatste ventilator geforceerd in de ovenruimte rondgevoerd. De oven wordt op deze wijze op alle plaatsen gelijkelijk en snel verhit zodat er tegelijkertijd verschillende gerechten, geplaatst op verschillende niveaus bereid kunnen worden. Met deze bereidingswijze wordt vocht uit de lucht verwijderd en is de omgeving droger waardoor reuken en smaken niet met elkaar of de gerechten vermengd worden. Dankzij de mogelijkheid op verschillende niveaus te koken, kunnen verscheidene schotels tegelijkertijd bereid worden en zelfs drie soorten koekjes en kleine pizzaatjes voor consumptie meteen of om in de diepvries te doen. De oven kan echter ook voor koken op een enkel niveau gebruikt worden. Heteluchtkoken is met name geschikt om snel te ontdooien, om in huis gemaakte con- serven en vruchten op sap te steriliseren en tevens om paddenstoelen en fruit de drogen. RAADGEVINGEN VOOR DE TRADIONELE- EN HETELUCHTKOOKMETHODES Voor het bakken van taartjes en gebak: Taartjes en gebak vereisen een gematigde temperatuur (meestal tussen de 150 en 200 °C) en een (ongeveer 10 minuten lang) voorverwarmde oven. De ovendeur mag niet geopend worden alvorens tenminste driekwart van de baktijd verstreken is. Geklutst deeg moet traag van de lepel vallen, aangezien een overmatig vloeibaar deeg de baktijd onnodig zou verlengen. Indien drie niveaus tegelijkertijd met gebak en taartjes gevuld worden is het raadzaam tussen de twee onderste niveaus een geleider te plaatsen. Voor het bakken van vlees en vis : U moet tenminste 1 kg vlees hebben om in de oven te bakken om te voorkomen dat het te veel uitdroogt. Heel zacht rundvlees dat au sang gebakken moet worden en die aan de buitenkant goed doorgebakken moeten zijn en tevens hun sappigheid behouden, moeten gedurende korte tijd bij heel hoge temperatuur bereid worden (200-250°C). Kalfs- en varkensvlees, gevogelte en vis moeten daarentegen bij lage temperaturen bereid worden (150-175°C). De sausingrediënten moeten alleen meteen in de ovenbak geplaatst worden indien de kooktijd kort is, anders voegt u ze in het laatste halfuur van de kooktijd toe. U kunt controleren of het vlees gaar is door er met een lepel op te drukken. Indien het vlees niet wijkt is hij goed gaar. 75 De baktijd voor roastbeef en haas, die van binnen roze moeten blijven, is van korte duur. Het vlees kan op een geschikte ovenschaal geplaatst worden of rechtstreeks op het rooster, waaronder u de plaat voor het opvangen van de vleesjus plaatst. Bij het verstrijken van de baktijd is het raadzaam tenminste 15 minuten te wachten alvorens het vlees te snijden, om het vleessap niet te verliezen. U kunt de borden voor het gebruik warm houden in de oven op minimumtemperatuur. [. . . ] Elektrische aansluiting Alvorens tot aansluiting over te gaan dien u zich van het volgende te verzekeren: De limietklep en elektrisch systeem in de woning moet bestand zijn tegen de belasting van de apparatuur (zie gegevensplaatje). De stroomvoorzieningsinstallatie moet voorzien zijn van een doeltreffend aardingssysteem overeenkomstig de geldende voorschriften. De voor de aansluiting gebruikte omnipolaire schakelaar moet gemakkelijk toegankelijk zijn wanneer de apparatuur geïnstalleerd is. Indien de apparatuur rechtstreeks op het net wordt aangesloten, moet er tussen de apparatuur en het net een omnipolaire schakelaar geplaatst worden met een opening tussen de contacten van minimaal 3 mm, afgesteld op de belasting en overeenkomstig de geldende voorschriften. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ZANUSSI ZBM799X

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ZANUSSI ZBM799X zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag