Gebruiksaanwijzing ZANUSSI PE440W

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ZANUSSI PE440W. Wij hopen dat dit ZANUSSI PE440W handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ZANUSSI PE440W te teleladen.


Mode d'emploi ZANUSSI PE440W
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ZANUSSI PE440W

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 4 De kookplaat . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 7 De multifunctionele elektrische oven . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 9 Wat te doen als u het apparaat voor het eerst in gebruik neemt . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 10 Adviezen voor het gebruik van de oven . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . [. . . ] een schaal kiezen van het type B of het inzetniveau van de schaal lager zetten een schaal kiezen van het type A of het inzetniveau hoger Hoe kiest u de geschikte schaal A) Schalen van aluminium, aardewerk of pirex verminderen de bruinering van uw gerechten. Daarom worden ze geadviseerd voor de bereiding van gerezen gebak of braadstukken. B) Schalen van geëmailleerd gietijzer, hittebestendig porselein, of schalen met antiaanbaklaag en gekleurde buitenkant, verhogen de bruinering van uw gerechten, en worden dus aangeraden voor de bereiding van pizza's, vlaaien, en over het algemeen voor gerechten die een gelijkmatige bruinering vereisen van zowel de boven- als onderkant. de onderkant van het gerecht te gaar is of te donker en de bovenkant te licht zetten 15 Bereidingstabellen De bereidingstijden in de tabel zijn exclusief voorverwarmen. Wij adviseren u de oven gedurende ongeveer 10 minuten voor te verwarmen voordat u met de bereiding begint. Multifunctionele elektrische oven Traditionele bereiding en bereiding met hetelucht gewicht in gr. GERECHT Traditionele bereiding Niveau 4 3 2 1 temp. °C 170 170 160 180 175 175 175 175 170 170 175 160 100 190 200 190 190 200 210 200 200 200 180 200 190 180 190 210 210 210 180 190 190 2 175 175 190 180 150 190 180 190 190 Bereiding met hetelucht Niveau 4 temp. 3 2 °C 1 Bereidings duur minuten 45 ~ 60 20 ~ 30 60 ~ 80 40 ~ 60 60 ~ 80 30 ~ 40 45 ~ 60 30 ~ 40 40 ~ 60 50 ~ 60 25 ~ 35 20 ~ 30 90 ~ 120 12 ~ 20 15 ~ 25 40 ~ 60 30 ~ 45 20 ~ 35 15 ~ 30 40 ~ 50 45 ~ 60 35 ~ 45 45 ~ 60 40 ~ 55 50 ~ 70 100 ~ 130 90 ~ 120 50 ~ 60 60 ~ 70 70 ~ 80 120 ~150 110 ~ 130 60 ~ 80 180-240 120-150 150 ~ 200 60 ~ 80 100 ~ 120 200-175 90 ~ 120 40 ~ 60 30 ~ 40 25 ~ 35 OPMERKINGEN GEBAK Van roerdeeg Kruimeldeeg, taartbodem Kwarktaart Appeltaart Strudel Vlaaien Fruitcake Biscuittaart Panettone Gebak in broodvorm Kleine taart (van roerdeeg) Koekjes (kruimeldeeg) Schuimgebak Focaccia Soezen, soesjes BROOD EN PIZZA 1000 Witbrood 500 Roggebrood 500 Broodjes 250 Pizza OVENSCHOTELS Van pasta Van groente Quiches Lasagna Cannelloni VLEES 1000 Runderbraadstuk 1200 Varkensbraadstuk 1000 Kalfsbraadstuk 1500 Rosbief (saignant) " " (medium) " " (doorbakken) 2000 Varkensschouder 1200 Lamsvlees 1000 Kip 4000 Kalkoen 1500 Eend 3000 Gans 1200 Konijn 1200 Varkenspoot 1500 Haas 800 Fazant - Gehaktbrood VIS 1200 Forellen - Zeebrasem 1500 Tonijn - Zalm 2 2 1 1 2 2 1 1 1 1 2 2 2 2 2 1 1 2 1 2 2 1 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 190 2 2 2 2 2 (1en3)* 2 (1en3)* 2 2 (1en3)* 2 2 (1en3)* 1 2 (1en3)* 1 2 2 (1en3)* 2 (1en3)* 2 (1en3)* 2 (1en3)* 2 (1en3)* 2 1 2 (1en3)* 2 (1en3)* 2 (1en3)* 2 (1en3)* 2 (1en3)* 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 210 2 2 2 2 2 2 2 2 (1en3)* 2 (1en3)* 160 160 150 170 150 160 160 160 160 160 160 150 100 180 190 180 180 175 190 175 175 180 160 175 175 175 175 200 200 200 170 175 175 160 160 160 175 160 2 175 160 175 175 in bakvorm in broodvorm in bakvorm " in broodvorm in gebakvorm 1 of 2 broden in broodvorm 6 of 8 broodjes op lekbak in bakvorm Bereid op het rooster Bereid op het rooster Bereid op het rooster Bereid op het rooster " " Met zwoerd Bout heel heel heel Heel In stukken 2 poten stukken Heel in broodvorm 3-4 hele vissen 4-6 plakken 16 (*) In geval van bereiding met hetelucht op meerdere niveaus kunt u beter de tussen haakjes aangegeven niveaus gebruiken. De bereidingstijden in de tabel zijn exclusief voorverwarmen. Wij adviseren u de oven gedurende ongeveer 10 minuten voor te verwarmen voordat u met de bereiding begint. Grilleren Hoeveelheid GERECHT Aantal Stuks Haasbiefstukken Runderbiefstukken Halve kip Kipppenborst Varkenskarbonades Hamburger Saucijzen Spiezen Vis, filets (tong) Gevulde toast Witbrood voor toast 4 4 2 4 4 6-9 8 4 4 4-6 4-6 Grammen 800 600 1000 400 600 600 -- -- 400 -- -- Niveau 4 3 2 1 Grilleren temp. °C max max max max max max max max max max max Bereidings duur minuten Onderkant 12-15 10-12 30-35 12-15 12-16 10-15 12-15 10-15 12-14 5-7 2-4 Kant Onder 12-14 6-8 25-30 12-14 12-14 8-10 10-12 10-12 10-12 -- 2-3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 De aangegeven bereidingstijden en temperaturen zijn richtwaardes en kunnen aan uw persoonlijke wensen aangepast worden. 17 Reiniging en onderhoud Verzeker u ervan dat de stekker van het apparaat uit het stopcontact is gehaald voordat u reinigings- of onderhoudswerkzaamheden verricht. Gebruik geen stoom of stoomreinigers om het apparaat schoon te maken. De kookplaat Was de geëmailleerde roosters af met water en afwasmiddel. U kunt ze ook in de afwasmachine wassen. Verwijder de branderdeksels en de vlamverdelers en was ze zorgvuldig af met warm water en afwasmiddel. Vermijd het gebruik van schuursponsjes, staalwol en zure of schurende producten, deze kunnen de oppervlakken beschadigen. Afbeelding 5 Afbeelding 6 Afbeelding 7 19 Vervanging van het ovenlampje 1. Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact. Schroef het glazen beschermkapje van het lampje los (afb. Draai het doorgebrande lampje los en vervang het door een nieuw lampje dat geschikt is voor hoge temperaturen (300° C) met de volgende kenmerken: spanning 230 V (50 Hz), vermogen 25 W, fitting E14. Zet het glazen beschermkapje terug en steek de stekker van het apparaat weer in het stopcontact. Afbeelding 8 Waterpas zetten Het apparaat is voorzien van stelpootjes die op de achterste en voorste hoeken van het voetstuk gemonteerd zijn (Fig. Door aan de pootjes te draaien kunt u de hoogte van het apparaat instellen zodat het precies waterpas staat ten opzichte van de andere werkbladen en om te zorgen voor een gelijkmatige verdeling van vloeistoffen in de pannen en potten. Periodieke controles Laat de toestand van de flexibele leiding van de gasaansluiting regelmatig controleren en laat hem vervangen door een vakman zodra u een afwijking constateert. Wij adviseren u de leiding te laten vervangen vóór de vervaldatum die op de aansluitleiding vermeld is. Als u storingen in de werking constateert dient u het fornuis te laten nakijken door gekwalificeerde vakmensen. Het opgenomen vermogen van het apparaat en de overige technische informatie zijn vermeld op het typeplaatje, dat zichtbaar wordt bij het openen van de ovendeur. Afbeelding 9 20 Montage van de opstaande rand Het apparaat is voorzien van een metalen opstaande rand die aan de achterkant van de kookplaat gemonteerd moet worden. U vindt deze opstaande rand in het bovenste gedeelte van de verpakking van piepschuim. Ga voor de montage als volgt te werk: 1. [. . . ] 3 Indien tijdens het uitvoeren van de reparatie duidelijk wordt dat: a) de oorspronkelijke reparatie door redelijkerwijs niet te voorziene omstandigheden niet tegen het begrote bedrag kan worden uitgevoerd, of b) ook andere dan in de begroting voorziene reparaties noodzakelijk zijn, zal overleg met de consument plaatsvinden en een herziene kostenbegroting worden gemaakt. In geval de consument daarmee alsnog niet akkoord gaat, geldt eveneens het in artikel 2b bepaalde. 4 De reparatie zal zoveel mogelijk tijdens het eerste bezoek worden uitgevoerd. Indien om het toestel in werkende staat te brengen een tweede bezoek noodzakelijk is, zal: a) direct, doch uiterlijk binnen één werkdag door de betreffende service-organisatie of door de technicus met de consument de datum voor een tweede bezoek worden afgesproken. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ZANUSSI PE440W

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ZANUSSI PE440W zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag