Gebruiksaanwijzing ZANUSSI HN212X

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ZANUSSI HN212X. Wij hopen dat dit ZANUSSI HN212X handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ZANUSSI HN212X te teleladen.


ZANUSSI HN212X : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (195 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ZANUSSI HN212X

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Vous y trouverez les indications correctes pour l'installation, l'utilisation et l'entretien. Nous vous en remercions et vous souhaitons un bon usage de ce nouvel appareil. Mevrouw, Mijnheer, Madame 6 Nederlands Waarschuwingen en belangrijke adviezen - inbouw-ovens Het is uiterst belangrijk dat het bij het apparaat behorende instruktieboekje bewaard blijft. Zou het apparaat door u aan iemand anders gegeven of verkocht worden, of zou het apparaat in het huis van waaruit u verhuist achterblijven, dan dient de nieuwe gebruik(st)er over het instruktieboekje en de daarin opgenomen waarschuwingen te kunnen beschikken. U wordt geacht ze gelezen te hebben, alvorens u het apparaat installeert en/of in gebruik neemt. [. . . ] Bij uitschakelen zonder duidelijke oorzaak gelieve u de servicedienst te waarschuwen. 30 Verwarm-systeem De warmte komt van de bodem en van het plafond van de oven. Vergt het gerecht meer warmte van boven dan van onder, plaats het draagrooster of blik dan in hogere geleiderichels. of alleen onder gedraaid Attentie! Geen kookgerei zoals braadschaal of bakblik op de ovenbodem plaatsen. Door het bedekken van de bodem kan warmtestuwing optreden, waardoor het bak-of braadresultaat nadelig beïnvloed wordt en eventueel schade aan het email op kan treden. Raadgevingen voor het bakken en braden Gebak vergt doorgaans een matige temperatuur (150-200°C); zodoende moet de oven cirka 10 minuten voorverwarmd worden. Open tijdens het bakken de ovendeur niet voordat 3/ 4 van de baktijd verstreken is. Gebak wat gegarneerd wordt eerst 2/3 van de baktijd laten bakken en dan garneren en afbakken. De resterende baktijd hangt sterk af van de soort en hoeveelheid garnituur. Roerdeeg moet moeilijk van de lepel gaan; de baktijd wordt anders onnodig lang door teveel vocht. Raadgevingen voor het bakken en braden Vlees dat gebraden wordt moet niet minder dan 1 kg wegen; kleinere stukken kunnen uitdrogen. Donker vlees dat van buiten gaar maar van binnen rose of rood moet blijven vergt een hoge temperatuur (200-250°C). Licht vlees, gevogelte en vis, vergt daarentegen een lage temperatuur (150-175°C). Sausen alleen bij een korte braadtijd direkt toevoegen, in andere gevallen in het laatste half uur. Of het vlees gaar is probeert u met een lepel: laat het zich niet indrukken, dan is het gaar. Rosbief en biefstuk, dat van binnen rose moet blijven, snel bij hoge temperatuur braden. Bij braden zonder schaal, direkt op het rooster, een lekschaal in de onderste richels plaatsen. Kooktijden De tijd welke nodig is voor het betreffende gerecht hangt af van de samenstelling, de massa en de hoeveelheid water dat zich in dat gerecht bevindt. Raadpleeg de in dit boekje afgedrukte tabel indien u voor de eerste keer een gerecht in uw nieuwe oven gaat bereiden. Bedenk daarbij dat de tabel niet meer dan een richtlijn is. 31 Advies-Tabel Aard gerechten Temperatuur oven °C Richel van beneden af Bak/bradduur in min. GEBAK In vormen Ringtaart Zandtaart Cake On plaat Taartbodem Vruchten gebak Bladerdeeg Zandtaartdeeg Taartbodem Kaasgebak Vruchten gebak Taartjes Koekjes Bitterkoekjes Soesjes Schuimgebakjes VLEES Gebraad 175-200 175-200 175-200 175-200 175-200 175-200 175-200 175-200 175-200 150-170 140-150 150-170 80-100 175-200 1° 2° 1° 2° 2° 2° 2° 2° 2° 3° 3° 2° 2° 2° 55-65 60-70 60-70 30-40 50-60 40-50 8-10 25-35 25-35 15-20 25-35 25-30 50-70 12-15 per cm dikte 120-180 150-210 60-90 240 90-180 35-40 40-50 15-20 20-25 80-90 Eend 1 1/2 - 2 kg Gans 3 kg Kip Kalkoen 5 kg Wild Soufflés Vis Grill Steaks Saucijzen/Worstjes Kip aan't spit 220-225 200-225 200-210 175-200 175-200 170-190 170-190 2° 2° 2° 2° 2° 1° 2° 3° 3° 32 Onderhoud Voor het reinigen de oven uitschakelen en laten afkoelen. Het apparaat mag niet met een hete stoom- of een stoomstraalreiniger worden schoongemaakt. Ovenverlichting Indien het verlichtingslampje, in de achterwand can de oven, defekt is: kapje losdraaien (Fig. 3) en het lampje vervangen tegen eenzelfde type, 230 V/25 W met E 14-fitting, dat bestand is tegen een temperatuur van 300°C. Belangrijk Overtuig u ervan dat de oven van het lichtnet is afgeschakeld voordat u deze gaat reinigen. Aansliting van de stroomtoevoer geschiedt op het klemmenbordje, achterop de ove, waarop zich 5 genummerde terminals en 1 aardingsterminal bevinden. Het toestel wordt afgeleverd voor de aansluiting «230 V éénfase + nul», zoals getoond in de Figuur 10. Twee-en driefasen aansluiting is eveneens mogelijk; u vindt de vereiste schkelgegevens in Fig. [. . . ] 6 Indien een onder de algemene garantieperiode vallend defekt aan een apparaat niet meer hersteld kan worden, vindt kosteloze vervanging van het apparaat plaats. Garantie-uitbreidingen 7 Voor koel-/vries-motorkompressoren (exklusief startrelais en motorbeveiliging) geldt een aflopende garantieperiode, in gelijke percentages van 20 procent per jaar, van vijf jaar na koopdatum van het op de bijbehorende koopnota vermelde apparaat, met inachtname van volledig kosteloos herstel binnen de algemene garantieperiode. Na de algemene garantieperiode worden bezoek-, arbeidsloon- en bijkomende materiaalkosten in rekening gebracht. 36 Garantie-uitsluitingen 8 Het kosteloos uitvoeren van herstel- en/of vervangingswerkzaamheden, zoals bedoeld in de betreffende hieraan voorafgaande punten, is niet van toepassing indien: - geen aankoopnota of, kwitantie, waaruit tenminste de aankoopdatum en de identifikatie van het apparaat blijkt, getoond kan worden of meegezonden werd; - het apparaat voor andere, of óók voor andere dan huishoudelijke doeleinden waarvoor het apparaat bestemd is gebruikt wordt; - het apparaat niet volgens de aanwijzingen in het installatievoorschrift of de gebruiksaanwijzing geinstalleerd, bediend, gebruikt of behandeld wordt; - het apparaat op ondeskundige wijze door daartoe niet bevoegde personen hersteld of gewijzigd werd. 8a Indien het apparaat zodanig ingebouwd, ondergebouwd, opgehangen of geplaatst is dat de benodigde tijd voor het uit- en inbouwen samen meer dan dertig minuten bedraagt, dan worden de hierdoor ontstane extra kosten aan de eigenaar in rekening gebracht. 8b Schade welke ontstaat door het, met toestemming van de eigenaar, op abnormale wijze uit- of inbouwen van een apparaat, kan niet op de fabrikant of haar servicedienst verhaald worden. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ZANUSSI HN212X

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ZANUSSI HN212X zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag