Gebruiksaanwijzing ZANUSSI GHX495BBV

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ZANUSSI GHX495BBV. Wij hopen dat dit ZANUSSI GHX495BBV handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ZANUSSI GHX495BBV te teleladen.


Mode d'emploi ZANUSSI GHX495BBV
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ZANUSSI GHX495BBV

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Het inbouwen en aansluiten dient door de vakman te gebeuren, rekening houdende met de geldende normen en de plaatselijke voorschriften. Onder het hoofdstuk «Speciaal voor de installateur» vindt u de betreffende aanwijzingen. Om beschadigingen tijdens het transport en het inbouwen te voorkomen zijn een aantal delen bedekt met een kunststof folie. Vóór de ingebruikname moet de folie verwijderd worden. [. . . ] Om dit signaal uit te schakelen een willekeurige toets indrukken. Door herhaaldelijk indrukken van toets functie "kookwekker" kiezen. Het lampje begint te knipperen en het display geeft de resterende tijd aan. Toets " " indrukken tot op het display "0:00" verschijnt. Na 5 seconden gaat het lampje uit en het display geeft weer de dagtijd aan. Uitschakelen van het display 1. Twee of drie programmeertoetsen tegelijk indrukken en ca. Om het display weer in te schakelen, een willekeurige toets indrukken. Het display kan alleen worden uitgeschakeld als er geen andere functies zijn ingesteld. 30 Praktische tips Alle bereidingen doet u met gesloten ovendeur. Deze oven is voorzien van een exclusief bereidingssysteem dat een natuurlijke luchtcirculatie genereert met voortdurend hergebruik van de bereidingsstoom. Dit maakt het mogelijk om etenswaren te bereiden in een omgeving met een constante vochtigheidsgraad, terwijl de levensmiddelen van binnen zacht en van buiten krokant blijven. Bovendien worden de bereidingstijden en het energieverbruik tot een minimum beperkt. °C 170 170 160 180 175 175 175 175 170 170 175 160 100 190 200 190 190 200 210 200 200 200 180 200 190 180 190 210 210 210 180 190 190 180 175 175 190 180 190 190 180 190 190 temp. °C 160 160 150 170 150 160 160 160 160 160 160 150 100 180 190 180 180 175 190 175 175 180 160 175 175 175 175 200 200 200 170 175 175 160 160 160 175 160 175 175 160 175 175 OPMERKINGEN minuten 45 ~ 60 20 ~ 30 60 ~ 80 40 ~ 60 60 ~ 80 30 ~ 40 45 ~ 60 30 ~ 40 40 ~ 60 50 ~ 60 25 ~ 35 20 ~ 30 90 ~ 120 12 ~ 20 15 ~ 25 40 ~ 60 30 ~ 45 20 ~ 35 15 ~ 30 40 ~ 50 45 ~ 60 35 ~ 45 45 ~ 60 40 ~ 55 50 ~ 70 100 ~ 130 90 ~ 120 50 ~ 60 60 ~ 70 70 ~ 80 120 ~150 110 ~ 130 60 ~ 80 210 ~ 240 120 ~ 150 150 ~ 200 60 ~ 80 100 ~ 120 150 ~ 200 90 ~ 120 40 ~ 60 30 ~ 40 25 ~ 35 In bakvorm In bakvorm In bakvorm In bakvorm In bakblik In bakvorm In bakvorm In bakblik op bakplaat op bakplaat op bakplaat op bakplaat op bakplaat 1 of 2 stokbroden In bakblik 6 of 8 broodjes op lekbak In bakvorm In bakvorm In bakvorm In bakvorm In bakvorm Gebakken op rooster Gebakken op rooster Gebakken op rooster Gebakken op rooster Gebakken op rooster Gebakken op rooster Met zwoerd Bil Heel Heel Heel Heel In stukken 2 poten In stukken Heel In bakblik 3-4 hele vissen 4-6 moten in vorm 1000 500 500 250 1000 1200 1000 1500 2000 1200 1000 4000 1500 3000 1200 1200 1500 800 1200 1500 Met opgeklopt deeg Kruimeldeeg, taartbodem Ricottataart Appeltaart Strudel Vruchtenvlaai Fruit cake Biscuit Panettone Casinogebak Kleine gebakjes (met opgeklopt deeg) Koekjes (kruimeldeeg) Schuimpjes Focaccia Soesjes, roomsoezen BROOD en PIZZA Wit brood Roggebrood Broodjes Pizza OVENSCHOTELS Met droge pasta Met groenten Quiches Lasagna Cannelloni VLEES Braadstukvanrundvlees Braadstuk van varkensvlees Braadstuk van kalfsvlees Rosbief (saignant) " " (matig gebakken) " " (goed gebakken) Schouderham Lamsvlees Kip Kalkoen Eend Gans Konijn Varkenspoot Haas Fazant Gehaktbrood VIS Forel - Zeebrasem Tonijn - Zalm ZOETENAGERECHTEN 2 2 1 1 2 2 1 1 1 1 2 2 2 2 2 1 1 2 1 2 2 1 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 (1e3)* 2 (1e3)* 2 2 (1e3)* 2 2 (1e3)* 1 2 (1e3)* 1 1 2 (1en3)* 2 (1en3)* 2 (1en3)* 2 (1en3)* 2 (1en3)* 2 1 2 (1en3)* 2 (1en3)* 2 (1en3)* 2 (1en3)* 2 (1en3)* 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 (1e3)* 2 (1e3)* (*) Bij een geventileerde bereiding op meer niveaus, is het aangewezen de niveaus aangegeven tussen haakjes te respecteren. 33 Bereiding op grill (**) GERECHT Bereiding op grill 4 3 2 1 Hoeveelheid Bereidingsduur (minuten) Bovenkant Onderkant 12 ~ 15 10 ~ 12 12 ~ 15 12 ~ 16 30 ~ 35 10 ~ 15 12 ~ 15 10 ~ 15 12 ~ 14 5~7 2~4 12 ~ 14 6~8 10 ~ 12 12 ~ 14 25 ~ 30 10 ~ 12 12 ~ 14 8 ~ 10 10 ~ 12 -- 2~3 Nummer Gewicht Niveau stukken in gr. 4 4 8 4 2 4 4 6 4 4-6 4-6 800 600 -- 600 1000 -- 400 600 400 -- -- 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 Temp. °C max max max max max max max max max max max Rundshaas Biefstukken Worst Varkenskarbonade Have kip Spiesjes Kippenborst Hamburger Vis, filet (tong) Gevulde tosti Wit tostibrood Bereiding met functie "Pizza" Gewicht in (gr. ) (***) Bereidingsduur OPMERKINGEN minuten 15 ~ 25 10 ~ 20 15 ~ 25 op lekplaat in backvorm of op rooster in backvorm Functie "Pizza" GERECHT Niveau 1 1 1 4 3 2 1 Temp. °C 200 200 200 700 500 500 Pizza Kleine pizza's Focaccia De bereidingstijden en -temperaturen zijn slechts indicatief en worden aangepast aan de persoonlijke smaak. De aangegeven bereidingstijden houden geen rekening met de voorverhitting. Het is raadzaam om, vooral voor gebak, pizza en brood, de over gedurende ongeveer 10 minuten voor te verhitten alvorens met de bereiding te starten. (**) De aangegeven bereidingstijden houden geen rekening met de voorverhitting. Het is aangewezen de oven ongeveer 3-5 minuten voor te verhitten alvorens de bereiding te starten. (***) De aangegeven bereidingstijden houden geen rekening met de voorverhitting. Het is raadzaam de oven ongeveer 10 minuten voor te verhitten alvorend de bereiding te starten. 34 Onderhoud Voor het reinigen de oven uitschakelen en laten afkoelen. Het apparaat mag niet met een hete stoom- of een stoomstraalreiniger wordenschoongemaakt. Vervangen van het ovenlampje Overtuig u ervan dat de oven uitgeschakeld is vóór u het lampje vervangt. [. . . ] Wij verhelpen kosteloos met inachtneming van de voorWaarden 2 tot en met 15 gebreken aan het toestel die zich openbaren binnen 24 maanden vanaf de datum van levering aan de eindgebruiker. Deze waarborgvoorwaarden zijn niet van toepassing in geval van professioneel of daarmee gelijk te stellen gebruik. De waarborgprestatie houdt in dat het toestel kosteloos wordt teruggebracht in de toestand die het had voor het defect optrad. Gebrekkige onderdelen worden hersteld of vervangen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ZANUSSI GHX495BBV

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ZANUSSI GHX495BBV zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag