Gebruiksaanwijzing ZANKER ZKM3100S

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ZANKER ZKM3100S. Wij hopen dat dit ZANKER ZKM3100S handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ZANKER ZKM3100S te teleladen.


Mode d'emploi ZANKER ZKM3100S
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   ZANKER ZKM3100S (141 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ZANKER ZKM3100S

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] · Brandbare vloeistoffen, licht ontvlambare materialen of smeltbare voorwerpen (bijv. folie, kunststof, aluminium) niet op het apparaat of in de direct omgeving daarvan plaatsen of opbergen. Veiligheid voor kinderen · Houd kleine kinderen altijd uit de buurt van het apparaat. · Grotere kinderen mogen alleen onder begeleiding en toezicht met het apparaat werken. Algemene veiligheid · Het apparaat mag alleen worden gemonteerd en aangesloten door een erkend elektro-installateur. [. . . ] Om te stoppen met koken terugdraaien naar de uit-stand. 36 Tips voor koken en braden 3 Aanwijzing met betrekking tot acrylamide Volgens de laatste wetenschappelijke inzichten kan een intensieve bruining van levensmiddelen, met name bij zetmeelhoudende producten, een gevaar voor de gezondheid door acrylamide veroorzaken. Om die reden adviseren wij levensmiddelen zoveel mogelijk bij lage temperaturen te bereiden en de gerechten niet te veel te bruinen. Pannen · Goede pannen herkent u aan de panbodem. · Pannen van email of met een aluminium of koperen bodem kunnen verkleuringen op het glaskeramische vlak achterlaten. Deze verkleuringen kunnen slechts met moeite of helemaal niet meer worden verwijderd. Energiebesparing 2 2 2 2 Plaats de pan al voor het inschakelen op de kookzone. Sluit pannen, indien mogelijk, altijd af met een deksel. Schakel de kookzones al voor het einde van de kooktijd uit, om gebruik te maken van de restwarmte. De grootte van de panbodem moet overeenkomen met de grootte van de kookzone. 37 Toepassingsvoorbeelden voor het koken De gegevens in de volgende tabel dienen slechts als richtlijn. Kook stan d 0 1 Warm houden Smelten 1-2 Stollen Kookproces Geschikt voor nawarmte, uit-stand Warm houden van gare gerechten Hollandaisesaus, smelten van boter, chocolade, gelatine Schuimomelet, bouillon met ei Wellen van rijst en melkgerechten Verhitten van kant-enklaargerechten Stoven van groente, vis Vlees sudderen Duur Aanwijzingen/tips Naar behoefte 5-25 min. 10-40 min. Afdekken Tussendoor omroeren Met deksel bereiden Minimaal dubbele hoeveelheid vloeistof aan de rijst toevoegen, melkgerechten tussendoor roeren Bij groente weinig vocht toevoegen (een paar eetlepels) Weinig vloeistof gebruiken, bijvoorbeeld: max. ¼ l water per 750 g aardappels Tot 3 l vloeistof plus ingrediënten 2-3 Wellen 25-50 min. 3-4 Stomen Stoven 20-45 min. Koken van aardappels 4-5 Koken Koken van grotere hoeveelheden, eenpansgerechten en soep Schnitzel, cordon bleu, karbonade, gehaktballen, braadworst, lever, roux, eieren, omelets, oliebollen 20-60 min. 60-150 min. 6-7 Zacht braden Voortdurend bakken Tussendoor keren 38 Kook stan d 7-8 Kookproces Sterk braden Geschikt voor Aardappel koekjes, lendestukken, steaks, pannenkoeken Duur Aanwijzingen/tips 5-15 min. per pan Tussendoor keren 9 Aan de kook Aan de kook brengen van grotere hoeveelheden water, brenpasta koken, aanbraden van vlees (goulash, stoofvlees), gen frituren van patates frites Aanbra den Frituren 39 Reiniging en onderhoud 1 1 1 Voorzichtig!Bijtende en schurende schoonmaakmiddelen beschadigen het apparaat. Schoonmaken met water en handafwasmiddel. Resten van schoonmaakmiddelen beschadigen het apparaat. Verwijder resten met water en handafwasmiddel. Reinig het apparaat na ieder gebruik 1. Maak het apparaat schoon met een vochtige doek en een klein beetje handafwasmiddel. Wrijf het apparaat droog met een schone doek. Verwijder verontreinigingen 1. [. . . ] Geschikte scheidingsinrichtingen zijn bijv. automatische zekeringen (schroefzekeringen moeten uit de fitting geschroefd worden), aardlekschakelaar en veiligheidsschakelaars. 1 43 Service Controleer bij technische storingen eerst of u met behulp van de gebruiksaanwijzing (hoofdstuk "Wat u moet doen als. . . ") het probleem zelf kunt oplossen. Wanneer u het probleem niet kunt oplossen, neemt u contact op met onze klantenservice of met een van onze servicepartners. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ZANKER ZKM3100S

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ZANKER ZKM3100S zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag