Gebruiksaanwijzing ZANKER ZKH7427OS

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ZANKER ZKH7427OS. Wij hopen dat dit ZANKER ZKH7427OS handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ZANKER ZKH7427OS te teleladen.


Mode d'emploi ZANKER ZKH7427OS
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   ZANKER ZKH7427OS (347 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ZANKER ZKH7427OS

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Nederlands Waarschuwingen inbouwfornuizen en belangrijke adviezen Het is uiterst belangrijk dat het bij het apparaat behorende instruktieboekje bewaard blijft. Zou het apparaat door u aan iemand anders gegeven of verkocht worden, of zou het apparaat in het huis van waaruit u verhuist achterblijven, dan dient de nieuwe gebruik(st)er over het instruktieboekje en de daarin opgenomen waarschuwingen te kunnen beschikken. Deze waarschuwingen zijn bedoeld voor uw en andermans veiligheid. U wordt geacht ze gelezen te hebben, alvorens u het apparaat installeert en/of in gebruik neemt. Installatie Installatie en aansluiting dienen door een daartoe erkend installateur uitgevoerd te worden, volgens hem, uit hoofde van zijn erkenning, bekende voorschriften. [. . . ] De gerechten nemen geen geur van elkaar over. Bij het gebruik van hete-lucht kunnen 2 bakblikken tegelijk in de oven geplaatst worden (Afb. Raadpleeg de in dit boekje afgedrukte tabel indien u voor de eerste keer een gerecht in uw nieuwe oven gaat bereiden. Bedenk daarbij dat de tabel niet meer dan een richtlijn is. Heteluchtsysteem Afb. 8 FO 0061 28 Adviestabellen Gewicht in (gr. ) Traditionele en geventileerde bereiding Traditionele bereiding Geventileerde bereiding Bereidingsduur Niveau 4 3 2 1 GERECHT Niveau 4 3 2 1 temp. °C 170 170 160 180 175 175 175 175 170 170 175 160 100 190 200 190 190 200 210 200 200 200 180 200 190 180 190 210 210 210 180 190 190 180 175 175 190 180 190 190 180 190 190 temp. °C 160 160 150 170 150 160 160 160 160 160 160 150 100 180 190 180 180 175 190 175 175 180 160 175 175 175 175 200 200 200 170 175 175 160 160 160 175 160 175 175 160 175 175 OPMERKINGEN minuten 45 ~ 60 20 ~ 30 60 ~ 80 40 ~ 60 60 ~ 80 30 ~ 40 45 ~ 60 30 ~ 40 40 ~ 60 50 ~ 60 25 ~ 35 20 ~ 30 90 ~ 120 12 ~ 20 15 ~ 25 40 ~ 60 30 ~ 45 20 ~ 35 15 ~ 30 40 ~ 50 45 ~ 60 35 ~ 45 45 ~ 60 40 ~ 55 50 ~ 70 100 ~ 130 90 ~ 120 50 ~ 60 60 ~ 70 70 ~ 80 120 ~150 110 ~ 130 60 ~ 80 210 ~ 240 120 ~ 150 150 ~ 200 60 ~ 80 100 ~ 120 150 ~ 200 90 ~ 120 40 ~ 60 30 ~ 40 25 ~ 35 In bakvorm In bakvorm In bakvorm In bakvorm In bakblik In bakvorm In bakvorm In bakblik op bakplaat op bakplaat op bakplaat op bakplaat op bakplaat 1 of 2 stokbroden In bakblik 6 of 8 broodjes op lekbak In bakvorm In bakvorm In bakvorm In bakvorm In bakvorm Gebakken op rooster Gebakken op rooster Gebakken op rooster Gebakken op rooster Gebakken op rooster Gebakken op rooster Met zwoerd Bil Heel Heel Heel Heel In stukken 2 poten In stukken Heel In bakblik 3-4 hele vissen 4-6 moten in vorm 1000 500 500 250 1000 1200 1000 1500 2000 1200 1000 4000 1500 3000 1200 1200 1500 800 1200 1500 Met opgeklopt deeg Kruimeldeeg, taartbodem Ricottataart Appeltaart Strudel Vruchtenvlaai Fruit cake Biscuit Panettone Casinogebak Kleine gebakjes (met opgeklopt deeg) Koekjes (kruimeldeeg) Schuimpjes Focaccia Soesjes, roomsoezen BROOD en PIZZA Wit brood Roggebrood Broodjes Pizza OVENSCHOTELS Met droge pasta Met groenten Quiches Lasagna Cannelloni VLEES Braadstukvanrundvlees Braadstuk van varkensvlees Braadstuk van kalfsvlees Rosbief (saignant) " " (matig gebakken) " " (goed gebakken) Schouderham Lamsvlees Kip Kalkoen Eend Gans Konijn Varkenspoot Haas Fazant Gehaktbrood VIS Forel - Zeebrasem Tonijn - Zalm ZOETENAGERECHTEN 2 2 1 1 2 2 1 1 1 1 2 2 2 2 2 1 1 2 1 2 2 1 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 (1en3)* 2 (1en3)* 2 2 (1en3)* 2 2 (1en3)* 1 2 (1en3)* 1 1 2 (1en3)* 2 (1en3)* 2 (1en3)* 2 (1en3)* 2 (1en3)* 2 1 2 (1en3)* 2 (1en3)* 2 (1en3)* 2 (1en3)* 2 (1en3)* 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 (1en3)* 2 (1en3)* (*) Bij een geventileerde bereiding op meer niveaus, is het aangewezen de niveaus aangegeven tussen haakjes te respecteren. 29 Bereiding op grill (**) GERECHT Bereiding op grill 4 3 2 1 Hoeveelheid Bereidingsduur (minuten) Bovenkant Onderkant 12 ~ 15 10 ~ 12 12 ~ 15 12 ~ 16 30 ~ 35 10 ~ 15 12 ~ 15 10 ~ 15 12 ~ 14 5~7 2~4 12 ~ 14 6~8 10 ~ 12 12 ~ 14 25 ~ 30 10 ~ 12 12 ~ 14 8 ~ 10 10 ~ 12 -- 2~3 Nummer Gewicht Niveau stukken in gr. 4 4 8 4 2 4 4 6 4 4-6 4-6 800 600 -- 600 1000 -- 400 600 400 -- -- 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 Temp. °C max max max max max max max max max max max Rundshaas Biefstukken Worst Varkenskarbonade Have kip Spiesjes Kippenborst Hamburger Vis, filet (tong) Gevulde tosti Wit tostibrood Geventileerde bereiding op grill (**) GERECHT Gewicht in gr. 1000 1000 -- 500 -- -- -- 800 Niveau Temp. °C 200 200 200 200 200 200 200 200 Bereidingsduur (min. ) OnderBovenkant kant 30 ~ 40 25 ~ 30 15 ~ 20 25 ~ 30 20 ~ 25 15 ~ 20 15 ~ 20 12 ~ 15 20 ~ 30 20 ~ 30 15 ~ 18 20 ~ 25 -- -- 10 ~ 15 8 ~ 10 Kalkoenrol Halve kip Kippenbil Kwarteltjes Geegratineerde groenten Jacobsschelpen Makreel Vis in moten 3 3 3 3 3 3 3 3 De bereidingstijden en -temperaturen zijn slechts indicatief en worden aangepast aan de persoonlijke smaak. De aangegeven bereidingstijden houden geen rekening met de voorverhitting. Het is raadzaam om, vooral voor gebak, pizza en brood, de over gedurende ongeveer 10 minuten voor te verhitten alvorens met de bereiding te starten. (**) De aangegeven bereidingstijden houden geen rekening met de voorverhitting. Het is aangewezen de oven ongeveer 3-5 minuten voor te verhitten alvorens de bereiding te starten. Grilleren met luchtcirculatie: Kies een temperatuur van maximaal 200°C. Veffilter Gedurende het braden van vlees ontstaat vette damp, welke op de ventilatorbladen zou neerslaan. Om dit te voorkomen moet vóór het braden het meegeleverde filter geplaatst worden (Afb. Wij adviseren u het filter, na het braden van vlees, te verwijderen en goed te reinigen met heet water en afwasmiddel. Om het filter te verwijderen, het lipje naar boven drukken. Afb. 9 30 Onderhoud Voor het reinigen de oven uitschakelen en laten afkoelen. Het apparaat mag niet met een hete stoom- of een stoomstraalreiniger wordenschoongemaakt. Verwijderen van de ovendeur Als tijdens het schoonmaken van de ovenbinnenkant de deur in de weg zit, of bij het schoonmaken tussen de glasdeuren, kan de deur tijdelijk verwijderd worden of uiteen worden genomen. Ga als volgt te werk: 1) Open de deur geheel; 2) Klap de beugeltjes op de scharnieren om (Afb. 10); 3) Sluit de deur tot hij stuit (staat dan schuin open); 4) Til de deur met beide handen iets op en trek hem naar u toe uit het ovenfront (Afb. [. . . ] Kosteloos vervangen onderdelen worden ons eigendom. Het gebrek moet terstond gemeld worden, om mogelijke verdere schade te voorkomen. Voor een beroep op waarborg dient het aankoopbewijs met aankoop- en/of leveringsdatum te worden overlegd. De waarborg heeft geen betrekking op schade aan kwetsbare onderdelen, zoals (vitrokeramisch) glas, kunststof, rubber, die ontstaan is door onzorgvuldig gebruik 6. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ZANKER ZKH7427OS

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ZANKER ZKH7427OS zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag