Gebruiksaanwijzing ZANKER ZKH7218OS

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ZANKER ZKH7218OS. Wij hopen dat dit ZANKER ZKH7218OS handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ZANKER ZKH7218OS te teleladen.


Mode d'emploi ZANKER ZKH7218OS
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   ZANKER ZKH7218OS (644 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ZANKER ZKH7218OS

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Het inbouwen en aansluiten dient door de vakman te gebeuren, rekening houdende met de geldende normen en de plaatselijke voorschriften. Onder het hoofdstuk «Speciaal voor de installateur» vindt u de betreffende aanwijzingen. Om beschadigingen tijdens het transport en het inbouwen te voorkomen zijn een aantal delen bedekt met een kunststof folie. Vóór de ingebruikname moet de folie verwijderd worden. [. . . ] Daardoor verdeelt de hete-lucht zich snel en gelijmatig over de gehele ovenruimte. Zodoende kunnen meerdere gerechten, over de gehele ruimte verdeeld, tegelijk gebakken worden. De gerechten nemen geen geur van elkaar over. Bij het gebruik van hete-lucht kunnen 2 bakblikken tegelijk in de oven geplaatst worden (Afb. Bij het gebruik van slechts één richelhoogte beleven wij de onderste aan; daardoor heeft u ook beter zicht op het gerecht. Hete-lucht is zeer geschikt voor het steriliseren of drogen van champignons en fruit. Raadgevingen voor het bakken en braden Gebak vergt doorgaans een matige temperatuur (150-200°C); zodoende moet de oven cirka 10 minuten voorverwarmd worden. Open tijdens het bakken de ovendeur niet voordat 3/4 van de baktijd verstreken is. Gebak wat gegarneerd wordt eerst 2/3 van de baktijd laten bakken en dan garneren en afbakken. De resterende baktijd hangt sterk af van de soort en hoeveelheid garnituur. Roerdeeg moet moeilijk van de lepel gaan; de baktijd wordt anders onnodig lang door teveel vocht. Bij gebruik van twee bakblikken moet een richel vrijgelaten worden (Afb. 5). 25 25 25 35 30 60 40 40 30 30 40 50-60 50-60 25-30 50-60 55-65 50-60 30-40 10-15 15-20 30-40 30-40 ca. 15 40-30 30-25 35-30 45-40 35-30 25-20 30-25 ca. 25 70-80 40-50 55-65 100-120 120-150 ca. 20 * Grill-element verwijderen indien hoogten gebruikt worden. 24 Adviestabel voor het grilleren Gerecht Varkenskarbonade Biefstuk Worstjes Brood roosteren Temp. Hoeveelheid °C MAX MAX MAX MAX 4-6 4-6 15-20 Richel van onder 4 4 4 4 Tijd in minuten 1e kant 12 10 12 3 2e kant 8 6 5 1 De lekschaal moet in de eerste richel van onderaf geschoven worden. De bakken braadtijden hebben betrekking op de eerst aangegeven richelhoogte. De richel-hoogten tussen haakjes zijn die welke gelijktijdig voor het bakken of braden van andere gerechten gebruikt kunnen worden, bij dezelfde temperatuur. Indien gelijktijdig twee gerechten gebakken of gebraden worden, gebruik dan de richelhoogten 1 en 3. Het verdient aanbeveling om bij het bereiden van meerdere gerechten tegelijk de geadviseerde tijden met 10 minuten te verlengen. De voor vleesgerechten aangegeven temperaturen zijn die welke de beste resultaten opleveren. Bedenk dat bij temperaturen hoger dan 180°C oliën en vetten verbranden, waardoor rook en vervuiling van de oven ontstaat. Gebruik bij voorkeur hete-lucht systeem. Kooktijden De tijd welke nodig is voor het betreffende gerecht hangt af van de samenstelling, de massa en de hoeveelheid water dat zicht in dat gerecht bevindt. [. . . ] wanneer dit aan het eind of het begin van de keukenelementen aangebracht is dusdanig bevestid zijn dat zij slechts met behulp van een stuk gereedschap verwijderd kunnen worden. Het gaat om een toestel van de klasse Y inzake de bescherming tegen verhitting van de ruimte. Dit betekent dat de rugzijde en één zijkant van het toestel tegen een ander toestel dat hoger is of tegen een wand mag worden geplaatst, terwijl de andere zijkant tegen meubels of toestellen van dezelfde hoogte moet worden gezet. De afmetingen van de oven, de ovenkast en de nis vindt u in de afbeeldingen 10 en 11. FO 2562 Afb. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ZANKER ZKH7218OS

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ZANKER ZKH7218OS zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag