Gebruiksaanwijzing ZANKER ZKH7215A

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ZANKER ZKH7215A. Wij hopen dat dit ZANKER ZKH7215A handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ZANKER ZKH7215A te teleladen.


Mode d'emploi ZANKER ZKH7215A
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   ZANKER ZKH7215A (434 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ZANKER ZKH7215A

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Nederlands Waarschuwingen en belangrijke adviezen - inbouwovens Het is uiterst belangrijk dat het bij het apparaat behorende instruktieboekje bewaard blijft. Zou het apparaat door u aan iemand anders gegeven of verkocht worden, of zou het apparaat in het huis van waaruit u verhuist achterblijven, dan dient de nieuwe gebruik(st)er over het instruktieboekje en de daarin opgenomen waarschuwingen te kunnen beschikken. Deze waarschuwingen zijn bedoeld voor uw en andermans veiligheid. U wordt geacht ze gelezen te hebben, alvorens u het apparaat installeert en/of in gebruik neemt. Installatie l l l l Installatie en aansluiting dienen door een daartoe erkend installateur uitgevoerd te worden, volgens hem, uit hoofde van zijn erkenning, bekende voorschriften. [. . . ] Donker vlees dat van buiten gaar maar van binnen rose of rood moet blijven vergt een hoge temperatuur (200-250°C). Licht vlees, gevogelte en vis, vergt daarentegen een lage temperatuur (150175°C). Sausen alleen bij een korte braadtijd direkt toevoegen, in andere gevallen in het laatste half uur. Of het vlees gaar is probeert u met een lepel: laat het zich niet indrukken, dan is het gaar. Rosbief en biefstuk, dat van binnen rose moet blijven, snel bij hoge temperatuur braden. Bij braden zonder schaal, direkt op het rooster, een lekschaal in de onderste richels plaatsen. Let op dat de rekken op de juiste manier in de oven geplaatst worden. Laat vlees na het braden minstens 15 minuten staan alvorens het aan te snijden: hiermee voorkomt u het verloren gaan van vleesnat. Doe wat water in de lekschaal om het ontstaan van rook, door verbranden van vet, te vermijden herhaal dat af en toe om kondensvorming tegen te gaan. Borden kunt u in de oven, op de laangste temperatuur-instelling, verwarmen. Geen kookgerei zoals braadschaal of bakblik op de ovenbodem plaatsen. Bodem evenmin bedekken met aluminium-folie. Door het bedekken van de bodem kan warmtestuwing optreden, waardoor het bak-of braadresultaat nadelig beïnvloed wordt en eventueel schade aan het email op kan treden. Gebruik van de grill Bijna alle vleessoorten kunnen gegrilleerd worden, behalve rollades gehakt vlees en bepaalde magere stukken wild. Vlees en vis aan beide kanten met olie invetten en op het grillrooster leggen. De richelhoogte hangt van de vleessoort af. Het rooster kan in de oven gedaan worden met zijn randen omhoog of omlaag waardoor aldus een veranderling in de afstand van de grillelement gebracht wordt. De lekschaal moet en de eerste richel van onderaf geschoven worden. Bij het grilleren verdient het aanbeveling om voortijds een weinig water in de lekschaal te doen. Dat voorkomt vastbakken van het afdruipende vet en vereenvoudigt zodoende het schoonmaken. Bij alle bovengenoemde gebruiksmogelijkheden gebeurt het bakken, braden en grilleren met gesloten ovendeur. De ovenverlichting is in alle standen in bedrijf, behalve in stand « ». 23 Advies-tabel voor het bakken en braden GERECHT Pats van onderaf Oventemperatuur gerekend Tijd in minuten Konventioneel Hetelucht Konven- Hetelucht tioneel Konven- Hetelucht tioneel Roerdeeg cake 1 en 3 tulband 1 en 3 cake-in-vormpjes 1 en 3 appelcake 1 en 3 Schwartzwäldercake 1 en 3 marmercake 1 en 3 Klopdeeg mokkataart (24 ø) 1 en 3 Zwitserse rol 1 en 3 petits fours 1 en 3 slagroomtaart (24 ø) 1 en 3 Moscovisch gebak 1 en 3 Kneeddeeg zandkoekjes 1 en 3 pindakoekjes 1 en 3 harde Wenertjes 1 en 3 vruchtenschuitjes 1 en 3 boterkoek 1 en 3 appeltaart 1 en 3 Roldeeg banketstaaf 1 en 3 saucijzenbroodjes 1 en 3 pastetjes 1 en 3 pizza 1 en 3 appelcarré's 1 en 3 Spuitdeeg spiritskoekjes 1 en 3 kattetongen 1 en 3 soezen 1 en 3 kaasbolletjes 1 en 3 Gistdeeg brood 2 (1 en 3*) krentenbrood 1 en 3* kerst/paasbrood 1 en 3* kleine broodjes 1 en 3 rijstevlaai 1 en 3 Vlees braden kalfsfricandeau (gaar), 1 1/2 kg 2 rosbief (rood), 1 1/2 kg 2 varkensfricandeau (gaar), 1 1/2 kg 2 lamsbout (gaar), 1 1/2 kg 2 Gevogelte braden kip, 1 kg 2 babykalkoen, 1 1/2 kg 2 tamme eend, 1 1/2 kg 2 Wild braden haas, 1 1/2 kg 2 reerug, 1 1/2 kg 2 konijn, 2 kg 2 Vis stoven kabeljauw-moten (alu folie) 1 en 3 visschotel 2 1 1 2 1 1 1 1 2 2 1 1 2 2 2 2 1 1 2 2 2 2 2 2 2 2 2 1 1 2 2 2 2 3 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 140-160 140-160 140-160 120-140 140-160 140-160 150-160 180-200 150-160 150-160 150-160 140 140 140 140 150-160 150-160 180-200 180-200 180-200 180-200 180-200 140-160 150-160 180-200 140-160 180-200 160-180 160-180 160-180 180-200 160 200 160 160 160 160 160 160 160 160 160 160 175-200 175-200 175-200 175-200 175-200 175-200 175-200 200-225 175-200 175-200 175-200 175-200 175-200 175-200 175-200 175-200 175-200 220-225 220-225 220-225 220-225 220-225 175-200 175-200 200-225 175-200 225-250 200-225 200-225 200-225 225-250 175-200 250 175-200 175-200 175-200 175-200 175-200 175-200 175-200 175-200 175-200 175-200 80-70 80-70 40-30 90-80 45-35 80-70 40-35 15-10 30-25 40-35 40-35 ca. Ga als volgt te werk: 1) Open de deur geheel; 2) Klap de beugeltjes op de scharnieren om (afb. [. . . ] 10 FO 0207 595 IN 550 M 560 100 80÷ - 57 0 Afb. 11 Bevestiging ombouwkast aan de Vóórdat de oven in de nis geschoven wordt moet het kookplateau aangesloten sijn (zie de betreffende aanwijzingen). Open vervolgens de ovendeur en schroef hem met de vier houtschroeven aan het meubel vast (Fig. 12 FO 0039 30 GARANTIEBEPALINGEN EN SERVICE VOOR DE BENELUX Bij aanspraak op kosteloos herstel dient het origineel van de betreffende aankoopnota, of kwitantie te worden getoond of meegezonden. Algemene garantiebepalingen 1 De fabrikant verleent één jaar garantie op het op de bijbehorende koopnota vermelde apparaat, gerekend vanaf de koopdatum. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ZANKER ZKH7215A

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ZANKER ZKH7215A zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag