Gebruiksaanwijzing ZANKER ZKH7213W

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ZANKER ZKH7213W. Wij hopen dat dit ZANKER ZKH7213W handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ZANKER ZKH7213W te teleladen.


Mode d'emploi ZANKER ZKH7213W
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   ZANKER ZKH7213W (378 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ZANKER ZKH7213W

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Tijdens het in gebruik zijn worden de ovendeur en het glas heet. Zorg er dus voor dat kinderen dan niet in de buurt van de oven kunnen spelen. Indien zich in de buurt van de oven een l l wandkontaktdoos bevindt waar af en toe een huishoudelijk apparaat op aangesloten wordt, zorg er dan voor dat het snoer daarvan niet tegen de hete ovendeur hangt of daartussen geklemd kan raken. Houd tijdens het in gebruik zijn van de oven kinderen uit de buurt. [. . . ] Bij braden zonder schaal, direkt op het rooster, een lekschaal in de onderste richels plaatsen. Geen kookgerei zoals braadschaal of bakblik op de ovenbodem plaatsen. Bodem evenmin bedekken met aluminium-folie. Door het bedekken van de bodem kan warmtestuwing optreden, waardoor het bakof braadresultaat nadelig beïnvloed wordt en eventueel schade aan het email op kan treden. Raadgevingen voor het bakken en braden Gebak vergt doorgaans een matige temperatuur (150-200°C); zodoende moet de oven cirka 10 minuten voorverwarmd worden. Open tijdens het bakken de ovendeur niet voordat 3/4 van de baktijd verstreken is. Gebak wat gegarneerd wordt eerst 2/3 van de baktijd laten bakken en dan garneren en afbakken. De resterende baktijd hangt sterk af van de soort en hoeveelheid garnituur. Roerdeeg moet moeilijk van de lepel gaan; de baktijd wordt anders onnodig lang door teveel vocht. Kooktijden De tijd welke nodig is voor het betreffende gerecht hangt af van de samenstelling, de massa en de hoeveelheid water dat zich in dat gerecht bevindt. Raadpleeg de in dit boekje afgedrukte tabel indien u voor de eerste keer een gerecht in uw nieuwe oven gaat bereiden. Bedenk daarbij dat de tabel niet meer dan een richtlijn is. Raadgevingen voor het bakken en braden Vlees dat gebraden wordt moet niet minder dan 1 kg wegen; kleinere stukken kunnen uitdrogen. Donker vlees dat van buiten gaar maar van binnen rose of rood moet blijven vergt een hoge temperatuur (200-250°C). Licht vlees, gevogelte en vis, vergt daarentegen een lage temperatuur (150- 21 Advies-Tabel Aard gerechten GEBAK In vormen Ringtaart Zandtaart Cake On plaat Taartbodem Vruchten gebak Bladerdeeg Zandtaartdeeg Taartbodem Kaasgebak Vruchten gebak Taartjes Koekjes Bitterkoekjes Soesjes Schuimgebakjes VLEES Gebraad Temperatuur oven °C Richel van beneden af 4 3 2 1 Bak/bradduur in min. 175-200 175-200 175-200 175-200 175-200 175-200 175-200 175-200 175-200 150-170 140-150 150-170 80-100 175-200 1° 2° 1° 2° 2° 2° 2° 2° 2° 3° 3° 2° 2° 2° 55-65 60-70 60-70 30-40 50-60 40-50 8-10 25-35 25-35 15-20 25-35 25-30 50-70 12-15 per cm dikte 120-180 150-210 60-90 240 90-180 35-40 40-50 15-20 20-25 80-90 Eend 1 1/2 - 2 kg Gans 3 kg Kip Kalkoen 5 kg Wild Soufflés Vis Grill Steaks Saucijzen/Worstjes Kip aan't spit 220-225 200-225 200-210 175-200 175-200 170-190 170-190 2° 2° 2° 2° 2° 1° 2° 3° 3° 22 Onderhoud Voor het reinigen de oven uitschakelen en laten afkoelen. Het apparaat mag niet met een hete stoomof een stoomstraalreiniger worden schoongemaakt. Verwijderen van de ovendeur Als tijdens het schoonmaken van de ovenbinnenkant de deur in de weg zit, of bij het schoonmaken tussen de glasdeuren, kan de deur tijdelijk verwijderd worden of uiteen worden genomen. Ga als volgt te werk: 1) Open de deur geheel; 2) Klap de beugeltjes op de scharnieren om (afb. 5); 3) Sluit de deur tot hij stuit (staat dan schuin open); 4) Til de deur met beide handen iets op en trek hem naar u toe uit het ovenfront (afb. Maak de binnenkant van het glas alleen schoon met warm water en een zachte doek. Om de deur weer in elkaar te zetten en in de oven te plaatsen volgt u de omgekeerde procedure. Belangrijk Overtuig u ervan dat de oven van het lichtnet is afgeschakeld voordat u deze gaat reinigen. Laat de oven vóór her reinigen eerst afkoelen. Maak de geëmailleerde delen schoon met heet water en een huishoudschoonmaakmiddel. Roestvrijstaaldelen en het glasvenster met een zachte doek droogwrijven. Hardnekkige vlekken op roestvrijstaal kunt u met warme azijn verwijderen. De emaillering is van hoge kwaliteit en praktisch ongevoelig voor inwerking door vreemde stoffen. [. . . ] 5 Alle niet onder punt 3 en punt 3a genoemde apparaten, alsmede apparaten welke wel de betreffende functionele eigenschappen hebben maar daarnaast juist bedoeld zijn voor gemakkelijk transport, dienen franco aan het adres van de servicedienst verzonden of aangeboden te worden. Binnen de algemene garantieperiode vindt terugzending voor rekening van de fabrikant plaats. 6 Indien een onder garantie en binnen de algemene garantieperiode vallend defect aan een apparaat niet hersteld kan worden, vindt kosteloze vervanging van het apparaat plaats. Garantie-uitbreidingen 7 Voor koel-/vries-motorcompressoren (exclusief startrelais en motorbeveiliging) geldt een aflopende garantieperiode, in gelijke percentages van twintig procent per jaar, van vijf jaar na koopdatum van het op de bijbehorende koopnota vermelde apparaat, met inachtname van volledig kosteloos herstel binnen de algemene garantieperiode. Na de algemene garantieperiode worden bezoek-, arbeidsloon- en bijkomende materiaalkosten in rekening gebracht. 28 Garantie-uitsluitingen 8 Het kosteloos uitvoeren van herstel- en/of vervangingswerkzaamheden, zoals bedoeld in de betreffende hieraan voorafgaande punten, is niet van toepassing indien: de aankoopnota of, kwitantie, waaruit tenminste de aankoopdatum en de identificatie van het apparaat blijkt, niet getoond kan worden of meegezonden werd; het apparaat voor andere, of óók voor andere dan de huishoudelijke doeleinden waarvoor het apparaat bestemd is gebruikt wordt; het apparaat niet volgens de aanwijzingen in het installatievoorschrift of de gebruiksaanwijzing geinstalleerd, bediend, behandeld of gebruikt wordt; het apparaat op ondeskundige wijze door daartoe niet bevoegde personen hersteld of gewijzigd werd. 8a Indien het apparaat zodanig ingebouwd, ondergebouwd, opgehangen of geplaatst is dat de benodigde tijd voor het uit- en inbouwen samen meer dan dertig minuten bedraagt, dan worden de hierdoor ontstane extra kosten aan de eigenaar in rekening gebracht. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ZANKER ZKH7213W

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ZANKER ZKH7213W zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag