Gebruiksaanwijzing ZANKER ZKD4030G

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ZANKER ZKD4030G. Wij hopen dat dit ZANKER ZKD4030G handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ZANKER ZKD4030G te teleladen.


Mode d'emploi ZANKER ZKD4030G
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   ZANKER ZKD4030G (143 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ZANKER ZKD4030G

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Het inbouwen en aansluiten dient door de vakman te gebeuren, rekening houdende met de geldende normen en de plaatselijke voorschriften. Onder het hoofdstuk «Speciaal voor de installateur» vindt u de betreffende aanwijzingen. Om beschadigingen tijdens het transport en het inbouwen te voorkomen zijn een aantal delen bedekt met een kunststof folie. Vóór de ingebruikname moet de folie verwijderd worden. [. . . ] De groot-stand voor het gelijktijdig grilleren van meerdere stukken vlees of een gemengde vleesschotel. Bakken met hete-lucht Verwarmen gebeurt door middel van hetelucht; de lucht wordt door middel van een ventilator in de oven-achterwand gecirkuleerd. Daardoor verdeelt de hete-lucht zich snel en gelijmatig over de gehele ovenruimte. Zodoende kunnen meerdere gerechten, over de gehele ruimte verdeeld, tegelijk gebakken worden. De gerechten nemen geen geur van elkaar over. Bij het gebruik van hete-lucht kunnen 2 bakblikken tegelijk in de oven geplaatst worden (Afb. 5). Bij het gebruik van slechts één richelhoogte beleven wij de onderste aan; daardoor heeft u ook beter zicht op het gerecht. Hete-lucht is zeer geschikt voor het steriliseren of drogen van champignons en fruit. Gebruik van de grill Bijna alle vleessoorten kunnen gegrilleerd worden, behalve rollades gehakt vlees en bepaalde magere stukken wild. Vlees en vis aan beide kanten met olie invetten en op het grillrooster leggen. De richelhoogte hangt van de vleessoort af. Het rooster kan in de oven gedaan worden met zijn randen omhoog of omlaag waardoor aldus een verandering in de afstand van de grill-element gebracht wordt. De lekschaal moet in de eerste richel van onderaf geschoven worden. Geen kookgerei zoals braadschaal of bakblik op de ovenbodem plaatsen. Bodem evenmin bedekken met aluminium-folie. Door het bedekken van de bodem kan warmtestuwing optreden, waardoor het bak-of braadresultaat nadelig beïnvloed wordt en eventueel schade aan het email op kan treden. Kooktijden De tijd welke nodig is voor het betreffende gerecht hangt af van de samenstelling, de massa en de hoeveelheid water dat zicht in dat gerecht bevindt. Raadpleeg de in dit boekje afgedrukte tabel indien u voor de eerste keer een gerecht in uw nieuwe oven gaat bereiden. Bedenk daarbij dat de tabel niet meer dan een richtlijn is. 25 Advies-tabel voor het bakken en braden Traditioneel Gewicht in gram Hetelucht GERECHT Richel Temp. van in °C onder Richel van onder Temp. in °C Bak- of braadtijd in minuten Opmerking *1500 *1200 *1200 *1200 1000 2000 3000 1800 3500 1200 1200 1500 * * * * * * * * * 500 * 500 *1000 * 500 Rosbief Rundvlees Varkensvlees Kalfsvlees Varkenspootjes Lamsbout Gans Eend Kalkoen Kip Konijn Forel Canelloni/lasagne Gerezen deeg Taartbodem Kwarktaart Zandgebak Vruchtencake Cake Appelstrudel Koekjes Vlaai Witbrood Kleine broodjes 2 2 2 2 2 2 2 2 1 2 2 2 2 1 2 1 1 1 1 1 1 1 1 1 220 200 200 200 180 175 190 180 190 200 190 200 200 190 190 170 180 175 175 175 180 220 200 210 2 2 2 2 2(1+3) 2 2 2 1 2 2 2(1+3) 2(1+3) 2(1+3) 2(1+3) 2 2 1 1 2(1+3) 2(1+3) 2(1+3) 2 2(1+3) 200 175 175 175 160 160 170 160 175 180 175 175 175 170 170 150 170 160 160 160 160 200 180 190 40-60 50-70 100-130 90-120 100-120 120-140 140-180 120-150 120-150 80-100 60-80 40-60 40-60 30-45 25-35 60-80 40-50 40-50 40-50 60-80 10-20 10-25 45-65 20-30 op het rooster op het rooster op het rooster op het rooster 2 stuks 1 stuk vlees in z'n geheel in z'n geheel in z'n geheel in z'n geheel 1 stuk vlees 3 stuks in bakvorm in bakvorm in bakvorm in bakvorm in bakvorm in bakvorm in bakvorm in bakvorm in bakvorm in bakvorm in bakvorm * Bij deze gerechten circa 10 minuten voorverwarmen Borden warmen Borden in de oven warmen gaat uitstekend. Kies het hetelucht-systeem en een lage temperatuur. 26 Adviestabel voor het grilleren Voor grilleren Gerecht Aantal Gewicht in gram Richel 4 3 2 1 Temp. °C Bovenkant in min Onderkant in min Biefstukken Karbonaadjes Worstjes Stukken kip Gemengde spiezen Kippeborst Gehalveerde tomaten Visfilets Oesters Toast ham/kaas Sneetjes brood 4 4 8 6 4 4 8 4 6 4 4 800 600 500 800 700 400 500 400 - 4 4 4 3 4 4 4 4 4 4 4 max max max max max max max max max max max 10 12 10 30 12 13 12 8 12 8 2-3 8 8 6 20 10 10 6 1 De lekschaal moet in de eerste richel van onderaf geschoven worden. Grill en hetelucht Gerecht * 4 3 2 1 Aantal Gewicht Richel in gr. 2 1 2 2 4 2 1000 800 1000 800 600 3 3 3 2 3 3 3 Temperatuur Grilltijd in minuten Bovenkant Onderkant °C 180 200 190 180 200 200 200 Rollade Kip in 4 stukken Haantjes Parelhoen Groente gratineren Toast ham/kaas Makreel 30-40 25-30 30-35 35-40 15-20 3-5 10-20 20-30 15-20 25-30 30-35 1-2 6-8 Veffilter Gedurende het braden van vlees ontstaat vette damp, welke op de ventilatorbladen zou neerslaan. Om dit te voorkomen moet vóór het braden het meegeleverde filter geplaatst worden (Afb. 6). [. . . ] Bovendien moeten alle beschermingselementen van het toestel - en tevens een eventueel beschermingspaneel, b. v. wanneer dit aan het eind of het begin van de keukenelementen aangebracht is dusdanig bevestid zijn dat zij slechts met behulp van een stuk gereedschap verwijderd kunnen worden. Het gaat om een toestel van de klasse Y inzake de bescherming tegen verhitting van de ruimte. Dit betekent dat de rugzijde en één zijkant van het toestel tegen een ander toestel dat hoger is of tegen een wand mag worden geplaatst, terwijl de andere zijkant tegen meubels of toestellen van dezelfde hoogte moet worden gezet. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ZANKER ZKD4030G

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ZANKER ZKD4030G zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag