Gebruiksaanwijzing ZANKER WA1200S

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ZANKER WA1200S. Wij hopen dat dit ZANKER WA1200S handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ZANKER WA1200S te teleladen.


Mode d'emploi ZANKER WA1200S
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ZANKER WA1200S

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Bewaar het certificaat en laat het zien, indien nodig, aan het personeel van de Technische Hulpdienst, samen met het kasetiket of het ontvangstbewijs. Bij het niet respecteren van deze procedure, zal het technisch personeel verplicht zijn om eender welke eventuele reparatie aan te rekenen. BELANGRIJK!Het gebruik van deze nieuwe apparatuur is eenvoudig. Evenwel, om de beste resultaten te bereiken, is het belangrijk aandachtig dit boekje te lezen en alle instructies te volgen, vooraleer het apparaat voor de eerste keer in gebruik te nemen. [. . . ] Indien het vlees niet meteen meegeeft is het licht doorbakken (à point). Op het einde van het braden raden we u aan een kwartier te wachten vooraleer het te versnijden. Zo verliest het niet teveel vocht. TIPS BIJ HET GEBRUIK VAN DE TRADITIONELE OVEN Het bakken van taarten De oven minstens 10 minuten vóór her gebruik voorverwarmen, behalve indien het gerecht het anders vereist. Open de ovendeur niet wanneer u gerechten klaarmaakt die moeten rijzen (by, gistdeeg, soufflés. . . ) De aanvoer van koudere lucht zou het gistingsproces stoppen. Om de evolutie von het bakken van de taart te controleren, steekt u een tandenstoker in het deeg. Indien hij er droog uitkomt is de taart voldoende gebakken. Wacht om dit te doen tot minstens 3/4 van de voorziene, voorgeschreven baktijd is verstreken. Houd er over het algemeen ook rekening mee dat: een gerecht dat aan de buitenkant voldoende gebakken is maar onvoldoende binnenin, een langere baktijd noding had maar wel aan een lagere temperatuur. En omgekeerd zal een droog gerecht een kortere baktijd nodig hebben maar wel aan een hogere temperatuur. Het braden en bakken van vlees Vlees dat u in de oven wil braden moet minstens 1 kg wegen. Indien u gebraad wenst met een prachtig kleurtje, gebruik dan weinig vetstoffen. Onderhoud van het fornuis De druppels saus, sap, fruitsap, ecc. moeten zo vlug mogelijk verwijderd worden met een vochtig doek. Zo niet, zouden ze op de lange duur het blinken van het email doen verdwijnen. Om lichte strepen te doen verdwijnen in het email, gebruikt U een gewoon licht schuurmiddel in poedervorm. Gebruik geen staalwol of messen om incrustatie te verwijderen. Voor de dagelijkse schoonmaak gebruikt U water met reinigingsmiddel of n van de talrijke producten in de handel. Was de geemailleerde roosters met water en reinigingsmiddel; U kan ze ook in afwasmachine plaatsen. Verwijder het bovenste gedeelte van de gaspit en de gasontstekers en was ze heel nauwkeurig met warm water en reinigingsmiddel. Droog ze goed vooraleer ze terug te plaatsen. Verzeker U ervan dat ze bovendien juist op hun plaats staan. De gaspit kan gepoetst worden met staalwol of een licht schuurmiddel in poedervorm. [. . . ] De geel/groene aarding mag niet onderbroken worden door de schakelaar. De fasedraad - kastanjekleur (komend van de klem "L" van het fornuisbord) moet altijd verbonden zijn met de fase van het voedingsnet. De voedingskabel moet altijd zo geplaatst worden dat hij over de hele lengte nooit een temperatuur kan bereiken die 50°C hoger is dan de kamertemperatuur. Indien u de voedingskabel vervangt, gebruik dan draad van het type H05RR-F met een sectie aangepast aan de lading. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ZANKER WA1200S

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ZANKER WA1200S zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag