Gebruiksaanwijzing YAMAHA UD-WL01 ANNEXE 1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing YAMAHA UD-WL01. Wij hopen dat dit YAMAHA UD-WL01 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing YAMAHA UD-WL01 te teleladen.


YAMAHA UD-WL01 ANNEXE 1: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (4696 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   YAMAHA UD-WL01 (1405 ko)
   YAMAHA UD-WL01 UD-WL01 CONNECTION MANUAL (1403 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding YAMAHA UD-WL01ANNEXE 1

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] UD-WL01 7 Nederlands Door de UD-WL01 aan te sluiten op de aansluiting USB TO DEVICE van een compatibel Yamaha-product, kunt u draadloze communicatie tot stand brengen tussen dat Yamaha-product en een computer of slim apparaat, zoals een iPhone of iPad. raadpleeg de gebruikershandleiding van de compatibele producten of de productsite van UD-WL01 op de wereldwijde website van Yamaha voor informatie over aansluitingen en instellingen. [. . . ] • Radiogolven kunnen elektronische medische apparatuur beïnvloeden. - Gebruik dit product niet in de buurt van medische apparatuur of in medische instellingen. - Gebruik dit product niet binnen een afstand van 22 cm van personen met een geïmplanteerde pacemaker of geïmplanteerde defibrillator. 472 MHz (kanalen 1–13) Beveiliging WEP, WPA-PSK(TKIP), WPA-PSK(AES), WPA2-PSK(AES), WPA/WPA2 mixed PSK * De specificaties zijn uitsluitend voor informatieve doeleinden. Behoudt zich het recht voor om producten of specificaties op elk gewenst moment zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen of aan te passen. Aangezien specificaties per locatie kunnen verschillen, kunt u het beste contact opnemen met uw Yamaha-leverancier. * Bewaar deze gebruikershandleiding op een veilige en handige plaats voor eventuele toekomstige raadpleging. Hierbij verklaart Yamaha Music Europe GmbH dat het toestel l UD-WL01 in overeenstemming is met de essentiële eisen en de andere relevante bepalin-gen van richtlijn 1999/5/EG. (weee_eu_it_01) Informatie voor gebruikers van inzameling en verwijdering van oude apparaten. Dit teken op de producten, verpakkingen en/of bijgaande documenten betekent dat gebruikte elektrische en elektronische producten niet mogen worden gemengd met algemeen huishoudelijk afval. [. . . ] [Informatie over verwijdering in ander landen buiten de Europese Unie] Dit symbool is alleen geldig in de Europese Unie. Mocht u artikelen weg willen gooien, neem dan alstublieft contact op met uw plaatselijke overheidsinstantie of dealer en vraag naar de juiste manier van verwijderen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING YAMAHA UD-WL01

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding YAMAHA UD-WL01 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag