Gebruiksaanwijzing YAMAHA TF5/TF3/TF1 REFERENCE MANUAL

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing YAMAHA TF5/TF3/TF1. Wij hopen dat dit YAMAHA TF5/TF3/TF1 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing YAMAHA TF5/TF3/TF1 te teleladen.


YAMAHA TF5/TF3/TF1 REFERENCE MANUAL: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (5835 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   YAMAHA TF5/TF3/TF1 QUICK GUIDE (3178 ko)
   YAMAHA TF5/TF3/TF1 REFERENCE MANUAL (5962 ko)
   YAMAHA TF5/TF3/TF1 FIRMWARE UPDATE GUIDE (270 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding YAMAHA TF5/TF3/TF1REFERENCE MANUAL

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Berühren Sie eine Library-Schaltfläche, um die Library auszuwählen, die das gewünschte Preset enthält. Die Einstellungen überschreiben die in der Scene-Liste ausgewählte Scene. [. . . ] Berühren Sie die Knob-Schaltfläche, die dem zu konfigurierenden [USER DEFINED KNOB] entspricht. Verwenden Sie die Schaltfläche im PREFERENCE-Bildschirm, um die Einstellungen Ihren Vorstellungen entsprechend zu konfigurieren. Berühren Sie die Stereo-LinkAuswahlschaltfläche, die der gewünschten Einstellung entspricht. ), um die folgenden 1 All-INPUT-Symbol Ermöglicht Ihnen, die INPUT-Buchsen als Eingangsquelle für alle Eingangskanäle zuzuweisen. Berühren Sie die Eingangs-Auswahlschaltfläche, die der gewünschten Einstellung entspricht. 1 Copy-Symbol Kopiert die EQ-Parameter des ausgewählten Kanals in die Zwischenablage. 1 Copy-Symbol Kopiert die GATE-Parameter des ausgewählten Kanals in die Zwischenablage. Ziehen Sie die Schieberegler, um die einzelnen Parameter einzustellen. ), um die folgenden 1 Copy-Symbol Kopiert die COMP-Parameter des ausgewählten Kanals in die Zwischenablage. Kopiert die Effektparameter des ausgewählten Kanals in die Zwischenablage. 1 Copy-Symbol Kopiert die GEQ-Parameter des ausgewählten Kanals in die Zwischenablage. 7 Anzeige der verfügbaren Bänder Zeigt die Anzahl weiterer Bänder an, die Sie einstellen können. [. . . ] Drücken Sie die [SEL]-Bedienfeldtaste, die der einzustellenden Kanalfarbe entspricht. Die dem [USER DEFINED KNOB] zugewiesene Funktion konnte nicht bedient werden, als die Meldung angezeigt wurde. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING YAMAHA TF5/TF3/TF1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding YAMAHA TF5/TF3/TF1 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag