Gebruiksaanwijzing YAMAHA RS502

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing YAMAHA RS502. Wij hopen dat dit YAMAHA RS502 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing YAMAHA RS502 te teleladen.


YAMAHA RS502 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (6227 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   YAMAHA RS502 (4935 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding YAMAHA RS502

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] De klemmen kunnen beschadigd raken en de drums kunnen vallen, met letsel als gevolg. LET OP • Stap niet op het product en plaats er geen zware objecten op. • Gebruik of bewaar het instrument niet op plaatsen met een extreem hoge temperatuur (bijvoorbeeld in direct zonlicht, nabij een verwarming, in een afgesloten auto enzovoort) of hoge luchtvochtigheid (badkamer, buitenshuis tijdens vochtig weer enzovoort). Dit kan leiden tot vervorming, verkleuring, beschadiging of aantasting. [. . . ] Draai de bout op klem t stevig vast. RS502 Gebruikershandleiding 7 13. Til het hoofdframe op en open de linkerarm, de rechterarm en de snare-arm. Linkerarm Rechterarm Snare-arm VOORZICHTIG Open de linker- en rechterpoot van het rek niet verder dan op de afbeelding hieronder wordt aangegeven. Als u deze waarschuwing negeert, kan het rek omvallen en letsel veroorzaken. 130° 130° 1. 100 mm 14. Draai de bouten op klem q, w en e stevig vast. Klem q Klem w Bout Bout Klem e Bout 15. Controleer alle bouten en schroeven nog een keer en zorg dat ze stevig vast zitten. 8 RS502 Gebruikershandleiding De houders bevestigen 1. Draai de bouten op de volgende zeven klemmen (A tot G) los en draai of verplaats de klemmen naar de hieronder aangegeven posities. Draai hierna alle bouten stevig vast om de klemmen op hun plaats te vergrendelen. • Eén snareklem (A) • Drie tomklemmen (B, C en D) • Twee bekkenklemmen (E en F) • Eén drummoduleklem (G) Tomklemmen (x3) E G B A C F Drummoduleklem D Snareklem Bekkenklemmen (x2) OPMERKING Tomklem D moet worden verplaatst maar niet gedraaid. (Alle andere klemmen worden gedraaid. ) RS502 Gebruikershandleiding 9 2. Bevestig een tomhouder aan elk van de drie tomklemmen. VOORZICHTIG Wees extra voorzichtig met de tomhouders. Deze hebben scherpe punten die letsel kunnen veroorzaken. Tomhouder Bout Tomklem 2-1. Bevestig een bekkenhouder aan elk van de twee bekkenklemmen.  Op de linkerarm  Op de rechterarm Bekkenhouder Bekkenhouder Mantel (zwart) Mantel (zwart) Bout Bout Bekkenklem Bekkenklem 3-1. Draai de bout op de bekkenklem stevig vast. OPMERKING Zorg er bij het aandraaien van de bout voor dat de zwarte mantel zich binnen in het montagegat van de klem bevindt en stevig wordt vastgehouden. 10 RS502 Gebruikershandleiding 4. Bevestig de snarehouder op de snareklem. VOORZICHTIG Wees extra voorzichtig met de snarehouder. [. . . ] 158-9 Samsung-Dong, Kangnam-Gu, Seoul, Korea Tel: 02-3467-3300 SWEDEN Yamaha Music Europe GmbH Germany filial Scandinavia J. Wettergrens Gata 1, Box 30053 S-400 43 Göteborg, Sweden Tel: 031 89 34 00 ARGENTINA Yamaha Music Latin America, S. A. Sucursal de Argentina Olga Cossettini 1553, Piso 4 Norte Madero Este-C1107CEK Buenos Aires, Argentina Tel: 011-4119-7000 MALAYSIA Yamaha Music (Malaysia) Sdn. , Bhd. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING YAMAHA RS502

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding YAMAHA RS502 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag