Gebruiksaanwijzing YAMAHA MTX

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing YAMAHA MTX. Wij hopen dat dit YAMAHA MTX handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing YAMAHA MTX te teleladen.


YAMAHA MTX : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (30132 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   YAMAHA MTX ANNEXE 2 (6112 ko)
   YAMAHA MTX (22280 ko)
   YAMAHA MTX ANNEXE 3 (6491 ko)
   YAMAHA MTX ANNEXE 1 (35142 ko)
   YAMAHA MTX MTX SETUP MANUAL (3084 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding YAMAHA MTX

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Hier erfolgen Einstellungen für die iOS-Anwendung „Wireless DCP“ . [. . . ] Bei ausgeschalteter Schaltfläche regulieren die Eingangskanal-Fader die Eingangspegel. 1 2 1 MTX-Auswahlschaltflächen Verwenden Sie diese Schaltflächen, um die MTX-Einheit aufzurufen, die Sie bearbeiten möchten. 4 MTX-Auswahlschaltflächen Verwenden Sie diese Schaltflächen, um die MTX-Einheit aufzurufen, die Sie bearbeiten möchten. Schließen Sie die SD-Speicherkarte, die Sie in Schritt 1 vorbereitet hatten, am Computer an. – [MTX]-Registerkarte Hier wählen Sie die MTX-Einheit, für die Sie Abruffiltereinstellungen vornehmen möchten. € [INPUT]/[LEVEL]-Schaltflächen Wenn die [INPUT]-Schaltfläche eingeschaltet ist, werden die folgenden Eingangskanaleinstellungen abgerufen. Eingangskanäle: Phase, HPF, Digital Gain, PEQ, COMP, GATE, AGC, FBS Stereo-Eingangskanäle: Digital Gain, PEQ, AGC, COMP Wenn die [LEVEL]-Schaltfläche eingeschaltet ist, werden die Eingangskanalpegelund Ein/Aus-(Stummschaltungs-)Einstellungen abgerufen. Presets ■ [External I/O]-Registerkarte Hier wählen Sie die externen Geräteparameter, für die Sie Abruffiltereinstellungen vornehmen möchten. [. . . ] Wählen Sie im Dialogfenster „Network Setup“ die Netzwerkkarte, die mit dem Gerät verbunden ist. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING YAMAHA MTX

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding YAMAHA MTX zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag