Gebruiksaanwijzing YAMAHA L-255 ASSEMBLY INSTRUCTIONS

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing YAMAHA L-255. Wij hopen dat dit YAMAHA L-255 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing YAMAHA L-255 te teleladen.


YAMAHA L-255 ASSEMBLY INSTRUCTIONS: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2070 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   YAMAHA L-255 ASSEMBLY INSTRUCTIONS (2973 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding YAMAHA L-255ASSEMBLY INSTRUCTIONS

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Bewaar deze handleiding op een veilige en handige plaats zodat u deze opnieuw kunt raadplegen. ρ Let erop dat u geen onderdelen door elkaar haalt en zorg dat alle onderdelen in de juiste richting worden geplaatst. ρ De montage moet door ten minste twee personen worden uitgevoerd. [. . . ] ρ Zorg ervoor dat de standaard stevig gemonteerd en veilig is en dat alle schroeven stevig vastgedraaid zijn voordat u de standaard gebruikt. Als dat niet het geval is, kan de standaard omvallen, het keyboard op de grond vallen of persoonlijk letsel optreden. Başka vidaların kullanımı, hem klavye hem de sehpada hasara neden olabilecek yetersiz montajla sonuçlanabilir. Montageonderdelen / Løsdele til samling / Monteringsdelar / Sastavni dijelovi / Montaj Parçaları q Zijpanelen Sideplader Sidostycken Bočne ploče Yan tahtalar Montage van de keyboardstandaard  Zorg dat u een kruiskopschroevendraaier (+) van het juiste formaat bij de hand hebt. U hebt de onderdelen nodig die in de afbeelding 'Montageonderdelen' worden weergegeven. Volg de montage-instructies en neem de onderdelen wanneer ze nodig zijn. ) Eklem birleştiriciler (4 adet) i Stickers voor de schroefgaten (1 vel) • U kunt deze stickers desgewenst gebruiken om de schroefgaten te verbergen na de montage van de standaard. Ronde stickers: voor bevestiging op positie A zoals hierboven aangegeven. Langwerpige stickers: voor bevestiging op positie B zoals hierboven aangegeven. (Als u de standaard met een pedalenconsole compatibel met de L-255 gebruikt, hebt u deze langwerpige stickers niet nodig. ) 6 x 70 mm uzun vida (4 adet) • De afbeeldingen zoals die in deze montage-instructies worden getoond, zijn uitsluitend voor instructiedoeleinden en kunnen enigszins afwijken van die op uw standaard of keyboard. Z-1 Steek de verbindingsbussen (r) in de linker ('L') en rechter ('R') zijpanelen (q) zoals aangegeven. De verbindingsbussen (r) zijn juist geplaatst als u de schroefkop op de bus ziet. € Als u de bussen (r) in de verkeerde richting hebt geplaatst en ze weer wilt verwijderen, tikt u rond de gaten op de panelen (q). [. . . ] € Als het keyboard een krakend geluid maakt of onstabiel lijkt als u erop speelt, loopt u nog eens zorgvuldig de montageinstructies en -schema's door en draait u alle schroeven nog eens stevig vast. Plaats het keyboard voorzichtig op de zijpanelen en schuif het tegelijk horizontaal naar voren toe. Verschuif het keyboard langzaam, zodat de gaten aan de onderkant van het keyboard in lijn liggen met de gaten in de hoekbeugels. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING YAMAHA L-255

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding YAMAHA L-255 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag