Gebruiksaanwijzing YAMAHA EPH-50

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing YAMAHA EPH-50. Wij hopen dat dit YAMAHA EPH-50 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing YAMAHA EPH-50 te teleladen.


YAMAHA EPH-50 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (877 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding YAMAHA EPH-50

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Nederlands WAARSCHUWING Luister niet naar de hoofdtelefoon terwijl u aan het rijden of fietsen bent. [. . . ] Draag het deel van de hoofdtelefoon met het L-teken in uw linkeroor en het deel met het R-teken in uw rechteroor. Bij uw aankoop zijn de oordopjes met het middelste formaat vastgemaakt aan de hoofdtelefoon. ς Raadpleeg ook de gebruiksaanwijzing van het apparaat waarop u de hoofdtelefoon zult aansluiten. ς Gebruik of demonteer de hoofdtelefoon niet wanneer deze defect is. Vraag meer informatie bij de dichtstbijzijnde bevoegde Yamaha-verdeler of -reparatiedienst. Laat geen vuil achter op de stekker, anders kan het geluid vervormd worden. ς Stel de hoofdtelefoon niet bloot aan direct zonlicht, stof, hitte of vocht. – Houd rekening met de anderen Zet het volume van de hoofdtelefoon niet extreem hoog op openbare plaatsen. [. . . ] Voor meer informatie over het correct verwerken van afval en het vermijden van schadelijke gevolgen voor mens en milieu, neemt u contact op met de lokale gemeentelijke instanties, het afvalverwerkingsbedrijf in uw buurt of het verkoopspunt waar u het product hebt gekocht. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING YAMAHA EPH-50

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding YAMAHA EPH-50 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag