Gebruiksaanwijzing YAMAHA DTX522K/DTX542K ASSEMBLY MANUAL

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing YAMAHA DTX522K/DTX542K. Wij hopen dat dit YAMAHA DTX522K/DTX542K handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing YAMAHA DTX522K/DTX542K te teleladen.


YAMAHA DTX522K/DTX542K ASSEMBLY MANUAL: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (5690 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   YAMAHA DTX522K/DTX542K ASSEMBLY MANUAL (3358 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding YAMAHA DTX522K/DTX542KASSEMBLY MANUAL

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Daarom dient u deze onderdelen met de nodige zorg te behandelen om letsel te voorkomen. • De antislipnokken op kickpads en voetpedalen hebben scherpe punten. [. . . ] Monteer vervolgens de linkerpoot b en de drummoduleklem a opnieuw. Hi-hathouder Houderklem LET OP: Voorzorgsmaatregelen bij het gebruik • Houd tijdens het aansluiten of loskoppelen van kabels de stekker vast en niet de kabel. Plaats geen zware voorwerpen op de kabels en zorg ervoor dat ze niet in aanraking komen met scherpe randen. Het negeren van deze waarschuwingen kan leiden tot kabelbreuk en loskoppelen. • Klim niet op de elektronische drumkit en plaats er geen zware voorwerpen op. • Vermijd het gebruik of de opslag van de elektronische drumkit op zeer warme locaties (bijv. in direct zonlicht, nabij een verwarming of in een afgesloten voertuig) of op locaties met een zeer hoge vochtigheidsgraad (zoals een badkamer of buitenshuis tijdens vochtig weer). Het negeren van deze waarschuwing kan leiden tot kromtrekken, verkleuring, storingen of defecten. • Maak de elektronische drumkit niet schoon met organische oplosmiddelen, verfverdunner of alcohol, omdat deze stoffen kromtrekken en verkleuring kunnen veroorzaken. In plaats daarvan adviseren wij stof te verwijderen met een zachte, droge doek of het instrument af te nemen met een goed uitgewrongen, vochtige doek. Als de elektronische drumkit erg vuil is, veegt u eerst de verontreiniging weg met een goed uitgewrongen vochtige doek met een neutrale reinigingsmiddeloplossing. Veeg vervolgens de reinigingsmiddeloplossing weg met een in water ondergedompelde, goed uitgewrongen doek. Drummoduleklem a Drummoduleklem a Linkerpoot b Linkerpoot b * Yamaha Corporation behoudt zich het recht voor om producten of specificaties op elk gewenst moment zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen of aan te passen. Vervolg aan achterzijde. De snare- en tompads monteren Tompads DTX522K: TP70 DTX542K: XP70 De kickpad monteren 2. Duw de snarepad op de snarehouder van het rek. Zorg dat de stang van de snarehouder volledig in de montageopening van de snarepad wordt gestoken. Draai de klembout vervolgens vast om de pad op zijn plaats te bevestigen. Snarepad Snarehouder Buis  Tompads 1. 1. Bevestig net als bij de snarepad een vleugelbout (DTX522K) of klembout (DTX542K) op elk van de drie tompads en draai deze handvast (met vijf ofzes slagen). Zorg elke keer dat de stang van de tomhouder volledig in de montageopening van de tompad wordt gestoken. [. . . ] U bereikt de best mogelijke prestaties met uw pad door deze zodanig te positioneren dat het gebied rondom het logo gemakkelijk kan worden geraakt. (Zie de afbeelding hierboven. ) Viltjes Boutbeschermer Monteer de pad op de bekkenstandaard. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING YAMAHA DTX522K/DTX542K

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding YAMAHA DTX522K/DTX542K zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag