Gebruiksaanwijzing YAMAHA DTX502 ABOUT DTX502 VERSION 1.10

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing YAMAHA DTX502. Wij hopen dat dit YAMAHA DTX502 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing YAMAHA DTX502 te teleladen.


YAMAHA DTX502 ABOUT DTX502 VERSION 1.10: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (153 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   YAMAHA DTX502 (28867 ko)
   YAMAHA DTX502 REFERENCE MANUAL (2817 ko)
   YAMAHA DTX502 (4388 ko)
   YAMAHA DTX502 REFERENCE MANUAL (467 ko)
   YAMAHA DTX502 ABOUT DTX502 VERSION 1.10 (35 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding YAMAHA DTX502ABOUT DTX502 VERSION 1.10

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] DTX502 versie 1. 10 De gebruikershandleiding die wordt meegeleverd bij uw DTX502 is voor versie 1. 00 van de firmware. [. . . ] Deze gegevens worden nu opgeslagen als wordt gestopt met het opnemen van een song, als er kit-, metronoomof triggerinstellingen worden opgeslagen en als er KitJob-taken worden uitgevoerd.  Nieuwe laagfunctionaliteit (pagina 57 van de gebruikershandleiding) Drie- en vierlaagse instellingen worden nu ondersteund (alleen met snare-instrumenten). Ingangsbronnen (snare on of off) en -lagen (A of B) kunnen nu worden geschakeld bij snelheden. Voorbeelden • 3Layer1 De voice voor snare A* (Head, OpenRim of ClosedRim) produceert een geluid bij snelheden tussen 1 en 50, de voice voor snare B* (Head, OpenRim of ClosedRim) produceert een geluid bij snelheden tussen 51 en 110, en de voice voor snare(off) A (Head, OpenRim of ClosedRim) produceert een geluid bij snelheden tussen 111 en 127. *: A en B verwijzen respectievelijk naar Laag A en Laag B. • 4Layer1 De voice voor snare A (Head, OpenRim of ClosedRim) produceert een geluid bij snelheden tussen 1 en 50, de voice voor snare B (Head, OpenRim of ClosedRim) produceert een geluid bij snelheden tussen 51 en 80, de voice voor snare(off) A (Head, OpenRim of ClosedRim) produceert een geluid bij snelheden tussen 81 en 110 en de voice voor snare(off) B (Head, OpenRim of ClosedRim) produceert een geluid bij snelheden tussen 111 en 127. LET OP • Bij het gebruik van drie of vier lagen, wordt de installing “off” voor de parameter Snares op de pagina KitC6 genegeerd. Als de instelling van deze parameter wordt gewijzigd, heeft dat ook gevolgen voor de snare(off)-ingangsbronnen. [. . . ] • Raadpleeg pagina 20 van de gebruikershandleiding voor meer informatie over instrumenten, en pagina 29 voor meer informatie over ingangsbronnen.  Triggergevoeligheid fijn afstellen De gevoeligheidsparameters voor triggeringangsaansluitingen !0, !1 en !2 zijn afgesteld. Manual Development Department © 2014 Yamaha Corporation Published 11/2014 POAP*. *- **A0 NL [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING YAMAHA DTX502

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding YAMAHA DTX502 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag