Gebruiksaanwijzing XEROX WORKCENTRE 6027 HURTIGVEILEDNING

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing XEROX WORKCENTRE 6027. Wij hopen dat dit XEROX WORKCENTRE 6027 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing XEROX WORKCENTRE 6027 te teleladen.


XEROX WORKCENTRE 6027 HURTIGVEILEDNING: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (4201 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   XEROX WORKCENTRE 6027 TONERCASSETTE (620 ko)
   XEROX WORKCENTRE 6027 PRINTERSYMBOLEN (579 ko)
   XEROX WORKCENTRE 6027 GUIDA RAPIDA (4201 ko)
   XEROX WORKCENTRE 6027 BRUKERHÅNDBOK (6935 ko)
   XEROX WORKCENTRE 6027 QUICK USE GUIDE (4201 ko)
   XEROX WORKCENTRE 6027 TONER CARTRIDGE (620 ko)
   XEROX WORKCENTRE 6027 KURZÜBERSICHT (4201 ko)
   XEROX WORKCENTRE 6027 GYORSÚTMUTATÓ (4420 ko)
   XEROX WORKCENTRE 6027 ANVÄNDARHANDBOK (7241 ko)
   XEROX WORKCENTRE 6027 INSTALLATION GUIDE (805 ko)
   XEROX WORKCENTRE 6027 GUÍA DE USO RÁPIDO (4201 ko)
   XEROX WORKCENTRE 6027 GUIA DE UTILIZAÇÃO RÁPIDA (4201 ko)
   XEROX WORKCENTRE 6027 STRUČNÝ NÁVOD K POUŽITÍ (4420 ko)
   XEROX WORKCENTRE 6027 SKRÓCONA INSTRUKCJA OBSŁUGI (4420 ko)
   XEROX WORKCENTRE 6027 ® WORKCENTRE® 6027 PRINTER SYMBOLS (579 ko)
   XEROX WORKCENTRE 6027 PRODUCT EPEAT© ENVIRONMENTAL INFORMATION (180 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding XEROX WORKCENTRE 6027HURTIGVEILEDNING

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Lees voordat u de printer in gebruik neemt eerst de hoofdstukken over veiligheid en regelgeving in de Handleiding voor de gebruiker, beschikbaar op de Software and Documentation disc (cd met software en documentatie) of online. [. . . ] Zie het hoofdstuk Functies van de Handleiding voor de gebruiker op de Software and Documentation cd (cd met software en documentatie) of online voor meer informatie over printerbeheer. Als u een verbinding wilt maken, typt u het IP-adres van de printer in de webbrowser van uw computer. Bevestig of wijzig instellingen voor formaat en soort op het bedieningspaneel. Als de printer via een USB-kabel is aangesloten, kunt u naar een map op uw computer of naar een toepassing scannen. Als de printer op een netwerk is aangesloten, kunt u scannen naar een e-mailadres of FTP-server, scannen naar een gedeelde map op een netwerkcomputer of scannen naar een computer met Windows WSD. Zie de Handleiding voor de gebruiker > Installatie en instellingen > Scannen instellen om scannen en e-mailen in te stellen. [. . . ] Zie ook Papierstoringen oplossen in de Handleiding voor de gebruiker voor meer tips en gedetailleerde procedures voor het oplossen van papierstoringen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING XEROX WORKCENTRE 6027

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding XEROX WORKCENTRE 6027 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag