Gebruiksaanwijzing XEROX PHASER 3260 PRINTERSYMBOLEN

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing XEROX PHASER 3260. Wij hopen dat dit XEROX PHASER 3260 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing XEROX PHASER 3260 te teleladen.


XEROX PHASER 3260 PRINTERSYMBOLEN: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (593 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   XEROX PHASER 3260 (1338 ko)
   XEROX PHASER 3260 BRUKERHÅNDBOK (4032 ko)
   XEROX PHASER 3260 QUICK USE GUIDE (1403 ko)
   XEROX PHASER 3260 ANVÄNDARHANDBOK (4303 ko)
   XEROX PHASER 3260 INSTALLATION GUIDE (3278 ko)
   XEROX PHASER 3260 ® PHASER® 3260/3052 PRINTER SYMBOLS (593 ko)
   XEROX PHASER 3260 PRODUCT EPEAT© ENVIRONMENTAL INFORMATION (182 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding XEROX PHASER 3260PRINTERSYMBOLEN

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] Let op: Geeft een verplichte actie aan, die genomen moet worden om schade aan het eigendom te voorkomen. Raak het onderdeel of de zone van de printer niet aan. Raak het onderdeel of de zone van de printer niet aan. U mag de afdrukmodules niet aan direct zonlicht blootstellen. U mag het item niet verbranden. De tonercassettes niet verbranden. De afdrukmodules niet verbranden. Afknelgevaar: Ga in dit gebied voorzichtig te werk om letsel te voorkomen. U mag de beeldverwerkingsmodule niet aan direct zonlicht blootstellen. Symbool Beschrijving U mag de beeldverwerkingsmodule niet langer dan 10 minuten aan licht blootstellen. Aan Uit Geen papier met nietjes of enige andere vorm van bindclips gebruiken. Geen gevouwen, gerild, gekruld of gekreukeld papier gebruiken. Geen inkjetpapier plaatsen of gebruiken. Papier waarop eerder is afgedrukt of gebruikt papier niet opnieuw plaatsen. Gebruik geen briefkaarten. Gebruik geen enveloppen. Kopieer geen geld. Papier of media toevoegen. Indicator papierniveau Symbool Beschrijving Papierstoring Plaats niet meer papier in de lade dan de lijn MAX. Plaats papier/afdrukmateriaal in de aangegeven richting. Plaats papier/afdrukmateriaal in de alternatieve invoer zoals aangegeven. Vergrendelen Ontgrendelen Paperclip Koeling Verstreken tijd Richtingindicator Van papier voorzien Enkelzijdig origineel Symbool Beschrijving Geperforeerd papier Transparanten Plaats briefhoofd met de bedrukte kant naar boven. Plaats briefhoofd met de bedrukte kant naar beneden. Plaats etiketten met de bedrukte kant naar beneden. USB Universal Serial Bus LAN Local Area Network Ethernetpoort Draadloos Gewicht Knop Aan/uit/activeren Stop-toets Tonerindicator/LED ECO-toets Hiermee schakelt u de modus Earth Smart in voor het verminderen van het toner- en papiergebruik. Symbool Beschrijving WPS-knop (beschermde wifi-setup) Statuslampje Dit item kan worden gerecycled. ©2016 Xerox Corporation. [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING XEROX PHASER 3260

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding XEROX PHASER 3260 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag