Gebruiksaanwijzing WMF MIX & GO KULT X MINI BLENDER

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing WMF MIX & GO KULT X MINI BLENDER. Wij hopen dat dit WMF MIX & GO KULT X MINI BLENDER handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing WMF MIX & GO KULT X MINI BLENDER te teleladen.


WMF MIX & GO KULT X MINI BLENDER : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2455 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding WMF MIX & GO KULT X MINI BLENDER

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] –▪ Kinderen moeten onder toezicht worden gehouden, om ervoor te zorgen dat ze niet met het apparaat spelen. –▪ Wanneer het apparaat niet onder toezicht staat, in het geval van storing tijdens het gebruik en voor het monteren, demonteren of reinigen ervan moet altijd de stekker uit het stopcontact worden gehaald. –▪ Wanneer de stroomkabel van dit apparaat beschadigd is, mag deze alleen door de fabrikant of de centrale klantenservice of door een vergelijkbaar gekwalificeerde persoon worden vervangen. [. . . ] –▪ Plaats het apparaat niet op een heet oppervlak zoals een kookplaat en gebruik het niet in de buurt van open vuur. –▪ U mag de stekker niet aan de kabel en niet met natte handen uit het stopcontact trekken. –▪ Voordat u de kom wegneemt, moet u wachten tot de messen stilstaan. Er mogen alleen levensmiddelen met maximaal 30° C worden verwerkt of in de Cromargan® mengkom worden getransporteerd. –▪ Wanneer u accessoires of reserveonderdelen vervangt die tijdens gebruik bewegen, moet u het apparaat uitschakelen en de stekker uit het stopcontact halen. –▪ Neem het apparaat niet in gebruik of trek direct de stekker uit het stopcontact wanneer: ⋅⋅ het apparaat of de stroomkabel beschadigd is ⋅⋅ na een val etc. –▪ Bij onjuist gebruik, verkeerde bediening of onvakkundige reparatie stellen wij ons niet aansprakelijk voor eventuele schade. Gebruik Het apparaat is bedoeld voor het mengen en verkleinen van levensmiddelen zoals vruchten en groenten, evenals het bereiden van sappen, smoothies en shakes of het verkleinen van ijsblokjes. Door gebruik van het deksel (5) kunt u de mengkom (1) als drinkbeker gebruiken en bijv. 29 nl In gebruik nemen Reinig het apparaat voor gebruik zoals is beschreven in het hoofdstuk „Reiniging en onderhoud“. –▪ Schroef nu de messenmodule (2) door met de klok mee te draaien aan de mengkom (1) vast. Let erop dat de markeringen aan de messenmodule (2) en de motorunit (4) tegenover elkaar staan. Draai vervolgens de mengkom (1) licht met de klok mee totdat deze vastklikt. Let op: De mixer kan alleen met een correct geplaatste mengkom (1) worden ingeschakeld. –▪ Als de gewenste consistentie is bereikt, laat u de startknop (3) los en haalt u de stekker uit het stopcontact. Draai hiertoe de mengkom (1) licht tegen de klok in en neem deze dan naar boven af. [. . . ] Let er bij het reinigen van de messenmodule (2) op dat u zich niet aan de scherpe messen verwondt. Voor een eenvoudige reiniging kunt u de mengkom (1) en het deksel (5) in de vaatwasmachine plaatsen. geschikt voor de vaatwasmachine Mengkom (1) Messenmodule (2) Motorunit (4) Deksel (5) onder stromend water afspoelen vochtig afvegen Het toestel is overeenkomstig de Europese richtlijnen 2006/95/EG , 2004/108/EG en 2009/125/EG. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING WMF MIX & GO KULT X MINI BLENDER

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding WMF MIX & GO KULT X MINI BLENDER zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag