Gebruiksaanwijzing WMF MINI YAOURTIERE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing WMF MINI YAOURTIERE. Wij hopen dat dit WMF MINI YAOURTIERE handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing WMF MINI YAOURTIERE te teleladen.


WMF MINI YAOURTIERE : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1027 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding WMF MINI YAOURTIERE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 34 Voor het gebruik Het apparaat mag alleen voor het beoogde doel en overeenkomstig deze gebruiksaanwijzing worden gebruikt. Lees deze gebruiksaanwijzing daarom zorgvuldig door voordat u het apparaat in gebruik neemt. De gebruiksaanwijzing bevat aanwijzingen voor het gebruik, de reiniging en het onderhoud van het apparaat. [. . . ] Nl 35 In gebruik nemen ▪▪ Reinig het apparaat voor het eerste gebruik zoals is beschreven in het hoofdstuk “Reiniging en onderhoud”. Voordat het apparaat in gebruik wordt genomen, moeten de yoghurtbekers (2) droog zijn. –▪ Voor een optimaal resultaat plaatst u het apparaat op een oppervlak dat antislip is, trilvrij en niet gevoelig voor water. –▪ Voor de bereiding van yoghurt hebt u melk en yoghurtferment of verse gewone yoghurt nodig. Bij het gebruik van yoghurtferment is het belangrijk om de exacte aanwijzingen van de fabrikant op te volgen. Voor het maken van yoghurt op basis van gewone yoghurt moet de gebruikte melk eerst tot ca. Als UHT-melk wordt gebruikt, dient deze niet eerst verwarmd te worden. –▪ Meng de melk (350 ml) met het yoghurtferment of de gewone yoghurt (100 g) op kamertemperatuur en vul het mengsel in de yoghurtbekers (2). Aan het einde van de bereidingstijd wordt een signaal weergegeven en schakelt het apparaat zich automatisch uit. –▪ Opmerking: Om de yoghurtbereider voortijdig uit te schakelen, drukt u langer dan 3 seconden op de Aan/Uit-knop (4). ▪▪ Koel de gemaakte yoghurt in de koelkast , voordat u de yoghurt eet. –▪ Bij de bereiding van vruchtenyoghurt voegt u de vruchten direct aan de warme yoghurt toe en plaatst u het geheel in de koeling. –▪ Naar wens kunnen de deksels (3) met een krijtmarker worden beschreven om de yoghurtbekers te voorzien van de houdbaarheidsdatum en de naam van het soort yoghurt. ▪▪ De bereide yoghurt niet langer dan 10 dagen in de koelkast bewaren. –▪ De yoghurtbekers van breukvastTritan® zijn uitstekend geschikt voor het meenemen van bereide yoghurt. Aanbevolen bereidingstijden: Volle melk: 10 tot 12 uur Halfvolle melk: 12 uur Sojamelk: 10 tot 12 uur Gekookte rauwe melk: 10 uur Deze tijden zijn van toepassing op melk op kamertemperatuur. Hoe kouder de melk bij het begin is, des te langer de bereidingstijd moet worden ingesteld. U kunt meerdere soorten fermenteerstoffen gebruiken: ⋅⋅ een gedroogd of gevriesdroogd yoghurtferment ⋅⋅ gewone yoghurt ⋅⋅ yoghurt van de vorige bereidingscyclus Aanbevolen recepten: Vanilleyoghurt: Ingrediënten: 350 ml melk 100 g gewone yoghurt 0, 5 eetlepel mageremelkpoeder 0, 5 theelepel vanillesuiker 0, 5 theelepel ruwe rietsuiker Bereiding: Meng de melk op kamertemperatuur met de vanillesuiker en de ruwe rietsuiker. [. . . ] voor het fermentatieproces is gehomogeniseerde melk (UHT-melk) het beste. 90 °C (kort vóór het kookpunt) worden verwarmd en weer tot 40 °C worden afgekoeld. De yoghurtbereider is voorzien van een elektronisch bestuurde temperatuurregeling, zodat het fermentatieproces kan plaatsvinden. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING WMF MINI YAOURTIERE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding WMF MINI YAOURTIERE zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag