Gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL WVE1899 NF INSTALLATIE INSTRUCTIE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL WVE1899 NF. Wij hopen dat dit WHIRLPOOL WVE1899 NF handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL WVE1899 NF te teleladen.


WHIRLPOOL WVE1899 NF INSTALLATIE INSTRUCTIE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (221 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   WHIRLPOOL WVE1899 NF IX PRODUCT FICHE (50 ko)
   WHIRLPOOL WVE1899 NF IX PROGRAM CHART (403 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding WHIRLPOOL WVE1899 NFINSTALLATIE INSTRUCTIE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] C Rood lampje: wanneer dit lampje brandt, heeft de temperatuur in het vriesvak te hoge waarden bereikt. D Groen lampje: geeft aan dat het apparaat is aangesloten op het elektriciteitsnet. [. . . ] E Drukknop voor het starten van het snelvriezen. 5019 608 01078 D GB F NL E P I GR S N DK FIN Binnentemperatuurregeling in de vriezer Het apparaat is gewoonlijk in de fabriek afgesteld om te werken op de aanbevolen temperatuur van -18°C. De temperatuur kan als volgt veranderd worden: • Draai de thermostaatknop A in de stand 1/Min als u een minder koude conserveringstemperatuur wilt. Verwijder de stekker uit het stopcontact of schakel de hoofdschakelaar uit. Schakel de vriezer weer in met de knop A. Volg de procedure voor de "Ingebruikneming". 5019 608 01078 D GB F NL E P I GR S N DK FIN Printed in Italy 01/11 [. . . ] Verwijder de stekker uit het stopcontact of schakel de hoofdschakelaar uit. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING WHIRLPOOL WVE1899 NF

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding WHIRLPOOL WVE1899 NF zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag