Gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL WSN5586 A INSTRUCTIONS D'INSTALLATION

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL WSN5586 A . Wij hopen dat dit WHIRLPOOL WSN5586 A handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL WSN5586 A te teleladen.


WHIRLPOOL WSN5586 A INSTRUCTIONS D'INSTALLATION: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (4889 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   WHIRLPOOL WSN5586 A PROGRAMMA OVERZICHT (543 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding WHIRLPOOL WSN5586 A INSTRUCTIONS D'INSTALLATION

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Beide Türen öffnen und die Sockelblende abnehmen, um Zugriff auf die Stellfüße und die Nivellierschrauben auf der linken und rechten Geräteunterseite zu erhalten (sofern vorhanden). [. . . ] De elektrische veiligheid van het apparaat is alleen gegarandeerd als het correct is aangesloten op een goed werkend en volgens de wettelijke voorschriften geaard stopcontact. MONTAGE VAN DE VRIEZERDEUR Belangrijk: indien uw product is voorzien van twee wateraanvoerslangen (zie figuur) moeten deze tijdens de montage van de deuren worden aangesloten op de corresponderende slangen aan de onderkant van het product; let er daarbij op dat de kleuren overeenkomen: - wit-wit: water - blauw-blauw: ijs. PLAATSING EN WATERPAS ZETTEN VAN DE KOELKAST Als de koelkast niet stabiel lijkt te staan of wanneer u wilt dat de deuren makkelijker sluiten dan adviseren wij u de hellingshoek van het apparaat af te stellen volgens de hierna beschreven aanwijzingen (volgens het model, zoals weergeven op de afbeeldingen hiernaast). De koelkast is voorzien van twee wielen aan de voorkant en twee aan de achterkant op de onderkant van het apparaat aan beide zijden en twee afstelbare pootjes op de voorkant A (zie afbeelding A). Controleer de installatiestand om ervoor te zorgen dat er een ruimte van minstens 1 cm aan alle kanten blijft inclusief de bovenkant. Zet beide deuren open en verwijder de plint om bij de pootjes en de stelschroeven aan de linker- en rechterkant op de onderkant van de koelkast te kunnen komen (indien aanwezig). Met de bovenste schroef (1) kan het achterste wiel, indien aanwezig, afgesteld B worden terwijl met de onderste schroef (2) het voorste wiel (zie afbeelding B) afgesteld kan worden. Gebruik de bijgeleverd sleutel, indien aanwezig, om de nivelleerbouten af te stellen. [. . . ] Alineación de las puertas Si después de la puesta en funcionamiento del aparato y la carga de las puertas del frigorífico y del congelador éstas se desalinean, desconectar el aparato de la red eléctrica y regularlas como se indica en el esquema al final del presente manual. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING WHIRLPOOL WSN5586 A

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding WHIRLPOOL WSN5586 A zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag