Gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL WP 207 PRODUCTFICHE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL WP 207. Wij hopen dat dit WHIRLPOOL WP 207 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL WP 207 te teleladen.


WHIRLPOOL WP 207 PRODUCTFICHE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (52 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   WHIRLPOOL WP 207 ENERGIELABEL (141 ko)
   WHIRLPOOL WP 207 PRODUCTINFORMATIEBLAD (737 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding WHIRLPOOL WP 207PRODUCTFICHE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Het werkelijke energieverbruik hangt af van hoe het apparaat wordt gebruikt. [. . . ] ENERGIEVERBRUIK “Eco 50°” PROGRAMMA VERBRUIK IN SLUIMERSTAND VERBRUIK IN OFF-MODUS 0. 82 kWh 1. 50 W 0. 50 W Waterverbruik 2800 liter per jaar, gebaseerd op 280 standaard afwascycli. Het werkelijke waterverbruik hangt af van hoe het apparaat wordt gebruikt. Dit programma is geschikt om normaal vervuilde vaat te reinigen; het is het meest efficiënte programma op het gebied van energie- en waterverbruik. DUUR VAN DE AFWASCYCLUS VOOR HET Eco 50° PROGRAMMA DUUR SLUIMERSTAND GELUIDSEMISSIE DB(A) RE 1 PW INSTALLATIE 200 min 3 min 44 Volledig geïntegreerd [. . . ] Dit programma is geschikt om normaal vervuilde vaat te reinigen; het is het meest efficiënte programma op het gebied van energie- en waterverbruik. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING WHIRLPOOL WP 207

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding WHIRLPOOL WP 207 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag