Gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL WP 108 PRODUCTFICHE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL WP 108. Wij hopen dat dit WHIRLPOOL WP 108 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL WP 108 te teleladen.


WHIRLPOOL WP 108 PRODUCTFICHE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (52 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   WHIRLPOOL WP 108 ENERGIELABEL (141 ko)
   WHIRLPOOL WP 108 PROGRAMMA OVERZICHT (4731 ko)
   WHIRLPOOL WP 108 PRODUCTINFORMATIEBLAD (678 ko)
   WHIRLPOOL WP 108 PRODUCT FICHE (52 ko)
   WHIRLPOOL WP 108 INSTRUCTION FOR USE (3797 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding WHIRLPOOL WP 108PRODUCTFICHE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Bevestig de afvoerslang aan de sifon met een klembandje, zodat hij niet los kan raken. Controleer tijdens de installatie of het afvoerwater ongehinderd weg kan stromen (verwijder zo nodig de bekleding van de sifon). [. . . ] Controleer tijdens de installatie of het afvoerwater ongehinderd weg kan stromen (verwijder zo nodig de bekleding van de sifon). Gebruik alleen meegeleverde of nieuwe slangen, die verkrijgbaar zijn bij de servicedienst. De slangen mogen niet worden doorgesneden en bij een apparaat met waterstopsysteem mag de kunststof doos voor de aansluiting op het waterleidingnet niet onder water worden gedompeld. De voedingsspanning staat vermeld op het plaatje dat rechts op de binnenkant van de deur is aangebracht. de kabel dient te worden vervangen door een gespecialiseerd technicus. De stekker moet na de installatie van het apparaat gemakkelijk toegankelijk zijn, zodat deze op elk moment kan worden losgekoppeld. Algemene aanwijzingen Dit apparaat is bedoeld voor huishoudelijk gebruik en voor vergelijkbaar gebruik, b. Gebruik de afwasmachine niet als zij beschadigd is tijdens het transport. Trek altijd de stekker uit het stopcontact voor reinigings- of onderhoudswerkzaamheden en draai de waterkraan dicht, ook als er storingen optreden. Alle maten zijn in deze montage- en onderhoudshandleiding aangegeven in millimeter. Conexiones hidráulicas Las conexiones a la red hídrica deben ser efectuadas por un técnico cualificado de conformidad con las instrucciones del fabricante y las normas de seguridad. Advertencia: Utilice siempre guantes de protección durante las operaciones de transporte e instalación del aparato, para evitar el riesgo de lesiones en dedos y manos que pueden causar los bordes y las esquinas cortantes. [. . . ] Alle maten zijn in deze montage- en onderhoudshandleiding aangegeven in millimeter. Conexiones hidráulicas Las conexiones a la red hídrica deben ser efectuadas por un técnico cualificado de conformidad con las instrucciones del fabricante y las normas de seguridad. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING WHIRLPOOL WP 108

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding WHIRLPOOL WP 108 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag