Gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL WMN1867 DFC PROGRAMMA OVERZICHT

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL WMN1867 DFC. Wij hopen dat dit WHIRLPOOL WMN1867 DFC handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL WMN1867 DFC te teleladen.


WHIRLPOOL WMN1867 DFC PROGRAMMA OVERZICHT: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (134 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   WHIRLPOOL WMN1867 DFC PRODUCTFICHE (51 ko)
   WHIRLPOOL WMN1867 DFC N PRODUCT FICHE (52 ko)
   WHIRLPOOL WMN1867 DFC N PROGRAM CHART (163 ko)
   WHIRLPOOL WMN1867 DFC N INSTRUCTION FOR USE (418 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding WHIRLPOOL WMN1867 DFCPROGRAMMA OVERZICHT

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Ventilator met filter (indien aanwezig), zie voor het filter de speciale aanwijzingen 11. [. . . ] Let op: de accessoires van de koelkast mogen niet in de afwasmachine worden gewassen. D GB F NL E P I GR S N DK FIN BEDIENINGEN VOOR DE INSTELLING VAN HET KOELVAK (afhankelijk van de modellen) B Led 1 C Led 2 Led 3 A B Led 1 C Led 2 Led 3 A A. Toets temperatuurinstelling (verandert de temperatuurinstelling op cyclische wijze) en activering van de functie Vacation B. Led weergave ingestelde temperatuur: - Led 1: lagere temperatuur - Led 1 en 2: gemiddeld lage temperatuur - Led 2: gemiddelde temperatuur - Led 2 en 3: gemiddeld hoge temperatuur - Led 3: hoge temperatuur Met de functie Vacation kan het energieverbruik verminderd worden als de gebruiker lange tijd afwezig is. De functie wordt geactiveerd door gedurende 3 seconden de toets A ingedrukt te houden, het controlelampje B moet gaan branden. Om het apparaat volledig uit te schakelen trekt u de stekker uit het stopcontact. D GB F NL E P I GR S N DK FIN 5019 635 01019 De ventilator zorgt voor een uniforme distributie van de temperatuur in het koelvak, waardoor het voedsel op optimale wijze geconserveerd kan worden. Om de ventilator in te schakelen, op de bijbehorende knop (10a) drukken. Wij adviseren u de ventilator in te schakelen wanneer de omgevingstemperatuur hoger is dan 27 - 28 °C, of wanneer er zich waterdruppels vormen op de glazen schappen, of in omstandigheden van hoge luchtvochtigheid. Printed in Italy Opmerking: Dek de ventilatieopeningen niet af met levensmiddelen (10b). De ventilator gaat UITSLUITEND draaien als de compressor in werking is. [. . . ] De ventilator gaat UITSLUITEND draaien als de compressor in werking is. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING WHIRLPOOL WMN1867 DFC

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding WHIRLPOOL WMN1867 DFC zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag