Gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL WBV34953 DFC PROGRAMMA OVERZICHT

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL WBV34953 DFC. Wij hopen dat dit WHIRLPOOL WBV34953 DFC handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL WBV34953 DFC te teleladen.


WHIRLPOOL WBV34953 DFC PROGRAMMA OVERZICHT: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1248 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   WHIRLPOOL WBV34953 DFC W PRODUCTFICHE (51 ko)
   WHIRLPOOL WBV34953 DFC W PRODUCTINFORMATIEBLAD (467 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding WHIRLPOOL WBV34953 DFCPROGRAMMA OVERZICHT

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] - Bij een stroomuitval helpt het koude-element om de optimale bewaartemperatuur langer vast te houden. - De binnentemperatuur van het apparaat is afhankelijk van de omgevingstemperatuur, hoe vaak de deuren worden geopend en de plaats van het apparaat. Bij de instelling van de temperatuur moet u rekening houden met deze factoren. [. . . ] - De accessoires van het apparaat zijn niet geschikt om in de afwasmachine af te wassen. - Na het plaatsen van het voedsel moet u ervoor zorgen dat de deur van het vriesvak goed gesloten is. De ventilator verbetert de temperatuurverdeling in de koelkast, waardoor het voedsel beter geconserveerd wordt. Geadviseerd wordt om de ventilator ingeschakeld te houden, zodat de "6th Sense Fresh Control"/ "Green Intelligence ProFresh"-functie goed kan werken, en ook als de luchttemperatuur in de omgeving boven de 27 ÷ 28 °C komt, als er waterdruppels op de glazen schappen liggen of als er sprake is van een hoge luchtvochtigheid. Opmerking: Blokkeer het gebied van de luchtinlaat niet met levensmiddelen. Om het energieverbruik te optimaliseren en ervoor te zorgen dat goede prestaties worden geleverd bij een lagere omgevingstemperatuur (kouder dan 18 °C), dient u de ventilator uit te schakelen. Als het apparaat is voorzien van de ventilator kan het ook uitgerust worden met het antibacteriële filter. Haal het filter uit de doos, die zich in de crisper-lade bevindt (element 8) en plaats het in de afdekking van de ventilator (element 1b). VERLICHTING MET LED's Als de led-binnenverlichting niet werkt, moet deze vervangen worden door de klantenservice. Belangrijk: De binnenverlichting van de koelkast gaat branden wanneer de deur van de koelkast geopend wordt. 10 minuten na opening van de deur gaat het licht uit. FUNCTIES Snelkoelen Met de snelkoelfunctie (Fast Cool) kunt u de koeling in de koelkast verhogen. Het gebruik van deze functie wordt aanbevolen als u zeer veel levensmiddelen in de koelkast plaatst. Druk op de knop "Fast Cool" om de snelkoelfunctie in of uit te schakelen. Opmerking: - De Fast Cool-functie moet ook op AAN worden gezet voordat u vers voedsel in het vriesvak zet, om de vriescapaciteit zo groot mogelijk te maken. "6th Sense Fresh Control" / "Green Intelligence ProFresh" Met deze functie kunt u snel de optimale conserveringsomstandigheden (voor wat betreft temperatuur en vochtigheid) bereiken binnen het apparaat. De functie "6th Sense Fresh Control"/ "Green Intelligence ProFresh" is standaard ingeschakeld. [. . . ] De functie "6th Sense Fresh Control"/ "Green Intelligence ProFresh" is standaard ingeschakeld. Om de functie handmatig uit te schakelen houdt u de toetsen "Temperatuur & Fast Cool" 3 seconden ingedrukt: het 6th Sense Fresh Control-symbool gaat uit, als bevestiging dat de functie is uitgeschakeld. De functie kan weer ingeschakeld worden door dezelfde procedure te herhalen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING WHIRLPOOL WBV34953 DFC

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding WHIRLPOOL WBV34953 DFC zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag