Gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL WBE3321 A NFW PRODUCT-INFORMATIEBLAD

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL WBE3321 A NFW. Wij hopen dat dit WHIRLPOOL WBE3321 A NFW handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL WBE3321 A NFW te teleladen.


WHIRLPOOL WBE3321 A NFW PRODUCT-INFORMATIEBLAD: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (550 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   WHIRLPOOL WBE3321 A NFW PRODUCTFICHE (51 ko)
   WHIRLPOOL WBE3321 A NFW ENERGIELABEL (96 ko)
   WHIRLPOOL WBE3321 A NFW PRODUCTINFORMATIEBLAD (350 ko)
   WHIRLPOOL WBE3321 A NFW PRODUCT FICHE (52 ko)
   WHIRLPOOL WBE3321 A NFW PROGRAM CHART (549 ko)
   WHIRLPOOL WBE3321 A NFW INSTRUCTION FOR USE (112 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding WHIRLPOOL WBE3321 A NFWPRODUCT-INFORMATIEBLAD

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] De deurvakken van de vriezer voor pizza of andere ingevroren producten met een korte bewaartijd (2* bewaarvak) Antibacteriële bescherming (afhankelijk van het model): - Antibacterieel filter in de ventilator (1) - Antibacteriële toevoegingen in de Crisper (7) - De deurafdichtingen zijn vervaardigd van materiaal dat de groei van bacteriën remt (17). Opmerkingen: - Afhankelijk van het model kan het aantal en type accessoires variëren. [. . . ] De indicatielampjes op het bedieningspaneel gaan ongeveer 1 seconde branden en na het initialisatieproces wordt de instelling weergegeven. Opmerking: - als er voedsel in de koelkast wordt geplaatst voordat het apparaat voldoende gekoeld is, kan het voedsel bederven. In de volgende tabel ziet u de instelpunten: Hoge temperatuur Middelhoge temperatuur (Eco Green) Gemiddelde temperatuur Middellage temperatuur Lage temperatuur NL VENTILATOR MET DRUKKNOP De ventilator verbetert de temperatuurverdeling in de koelkast, waardoor het voedsel beter bewaard wordt. Geadviseerd wordt om de ventilator aan te zetten als de luchttemperatuur in de omgeving boven de 27 ÷ 28 °C ligt, als er waterdruppels op de glazen schappen liggen of als er sprake is van een hoge luchtvochtigheid. Opmerking: blokkeer het gebied van de luchtinlaat niet met levensmiddelen. Denk eraan de ventilator uit te zetten als de omgevingstemperatuur daalt. Als het apparaat is voorzien van de ventilator kan het ook uitgerust worden met het antibacteriële filter. Haal het filter uit de doos, die zich in de crisper-lade bevindt (element 7) en plaats het in de afdekking van de ventilator (element 1b). De instructies voor de vervanging zijn bij het filter gevoegd. Legenda Lampje AAN Lampje UIT RICHTLIJNEN VOOR HET SELECTEREN VAN FUNCTIES Fast Cooling Het gebruik van deze functie wordt aanbevolen als u zeer veel levensmiddelen in de koelkast plaatst Door de knop op het bedieningspaneel 3 sec. ingedrukt te houden kunt u de snelheid waarmee de levensmiddelen gekoeld worden verhogen. Fast Cooling AAN Fast Cooling UIT BESCHRIJVING BEDIENINGSPANEEL 1 2 3 4 Het lampje van Fast Cooling (geel ledlampje) gaat branden. De Fast Cooling-functie kan handmatig worden uitgeschakeld door dezelfde knop op het bedieningspaneel 3 sec. Opmerking: - de Fast Cooling-functie moet ook op AAN worden gezet voordat u vers voedsel in het vriesvak zet. [. . . ] Verwijder het lampenkapje: steek uw vingers in de ventilatieopeningen aan de zijkant (1), druk voorzichtig op het kapje en beweeg het omhoog. Draai het kapotte lampje indien nodig los en vervang het door een nieuw exemplaar (het maximale vermogen van het lampje staat aangegeven op het lampenkapje). [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING WHIRLPOOL WBE3321 A NFW

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding WHIRLPOOL WBE3321 A NFW zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag