Gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL WBA43983 NFC IX PRODUCTKAART

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL WBA43983 NFC IX. Wij hopen dat dit WHIRLPOOL WBA43983 NFC IX handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL WBA43983 NFC IX te teleladen.


WHIRLPOOL WBA43983 NFC IX PRODUCTKAART: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (53 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   WHIRLPOOL WBA43983 NFC IX PRODUCTINFORMATIEBLAD (939 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding WHIRLPOOL WBA43983 NFC IXPRODUCTKAART

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Belangrijk: Als de beugels die voor het transport zijn aangebracht niet worden verwijderd, kan er schade aan het apparaat ontstaan. Trek de schroeven naar buiten, samen met het gekleurde plastic afstandstuk. [. . . ] Plaats de bijgeleverde plastic doppen B in het bredere gedeelte van de opening en schuif hen in de richting van de pijl totdat ze op hun plaats klikken, om de openingen af te sluiten. Belangrijk: bewaar de veiligheidsbeugels en sleutel voor latere verplaatsing van het apparaat, en monteer in dat geval de veiligheidsbeugels in omgekeerde volgorde. Het apparaat mag alleen worden geïnstalleerd op een stevig, horizontaal vloeroppervlak (gebruik zo nodig een waterpas). Indien de wasautomaat op een houten balkenvloer wordt geplaatst, het apparaat op een hardboard plaat van 60 x 60 cm groot en 3 cm dik zetten en aan de vloer bevestigen. Als de vloer ongelijk is, moeten de 4 pootjes worden bijgesteld; leg geen stukken hout enz. Draai de borgmoer met de klok mee los (zie pijl) met de bijgeleverde sleutel C. De slang niet doorsnijden en de plastic doos niet onderdompelen in water. Als de afvoerslang aan de onderkant van de wasmachine geïnstalleerd is: maak hem los van de linker klem (zie pijl). Maak hem niet los van de rechter klem, want dan zou het apparaat overstromen tijdens het werken. Als de afvoerslang aan de binnenkant van de wasmachine is geïnstalleerd: trek de slang helemaal uit de houder en sluit de opening met de dop a. Sluit de afvoerslang aan op de sifon of haak hem met het elleboogstuk aan de rand van een wasbak of badkuip. Monteer het elleboogstuk E, als dat nog niet geïnstalleerd is, op het uiteinde van de afvoerslang. [. . . ] Sluit de afvoerslang aan op de sifon of haak hem met het elleboogstuk aan de rand van een wasbak of badkuip. Monteer het elleboogstuk E, als dat nog niet geïnstalleerd is, op het uiteinde van de afvoerslang. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING WHIRLPOOL WBA43983 NFC IX

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding WHIRLPOOL WBA43983 NFC IX zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag