Gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL WA SENS XL 42 BW INSTALLATIE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL WA SENS XL 42 BW. Wij hopen dat dit WHIRLPOOL WA SENS XL 42 BW handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL WA SENS XL 42 BW te teleladen.


WHIRLPOOL WA SENS XL 42 BW INSTALLATIE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1545 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   WHIRLPOOL WA SENS XL 42 BW PRODUCT FICHE (53 ko)
   WHIRLPOOL WA SENS XL 42 BW PROGRAM CHART (255 ko)
   WHIRLPOOL WA SENS XL 42 BW INSTRUCTION FOR USE (212 ko)
   WHIRLPOOL WA SENS XL 42 BW BEDIENUNGSANLEITUNG (209 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding WHIRLPOOL WA SENS XL 42 BWINSTALLATIE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] - Als de transportschroeven niet worden verwijderd, kan dit schade veroorzaken aan het apparaat!- Als uw model wasmachine de afvoerslang binnen het apparaat heeft (zie “Aansluiten van de afvoerslang”, afbeelding 10 / II), trek de afvoerslang dan naar buiten VOORDAT u de transportschroeven verwijdert. [. . . ] Om de gaten af te sluiten duwt u de plastic doppen (die aan de achterkant van het apparaat bevestigd zijn of in de bijgeleverde zak zitten) erop. Het apparaat mag alleen worden geïnstalleerd op een stevig, horizontaal vloeroppervlak (gebruik zo nodig een waterpas). Als het apparaat op een houten of zwevende vloer geïnstalleerd moet worden, verdeel het gewicht dan door het apparaat op een hardboard plaat van minimaal 60 x 60 cm met een dikte van minimaal 3 cm te zetten, die u bevestigt aan de vloer. Als de vloer ongelijk is, stel de 4 pootjes dan bij; leg geen stukjes hout e. Draai de borgmoer met de klok mee los (zie pijl) met de bijgeleverde sleutel C. Til de machine iets op en stel de hoogte van het pootje in door het te draaien. Belangrijk: draai de tegenmoer, tegen de klok in, vast tegen de wasmachine. Als de watertoevoerslang nog niet geïnstalleerd is, moet hij aan het apparaat worden geschroefd. Schroef de watertoevoerslang met de hand vast op de kraan, en draai de moer vast. € Het apparaat mag niet worden aangesloten op de mengkraan van een geiser of boiler die niet onder druk staat. € Controleer of de aansluitingen niet lekken door de kraan volledig open te draaien. € Als de slang te kort is, vervang deze dan door een drukslang van voldoende lengte (min. € Controleer de watertoevoerslang geregeld op barsten of scheuren en vervang hem indien nodig. • De wasmachine kan aangesloten worden zonder een terugstroomklep. [. . . ] Belangrijk: bevestig het elleboogstuk niet op een andere positie van de afvoerslang, anders bestaat er het risico op gelijktijdig vullen en afvoeren van de wasmachine (“sifoneffect”). € Gebruik, als er een verlenging gemaakt moet worden, een slang van hetzelfde type en zet de aansluitingen vast met klemmen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING WHIRLPOOL WA SENS XL 42 BW

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding WHIRLPOOL WA SENS XL 42 BW zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag