Gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL WA 85850 GEBRUIKSAANWIJZING

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL WA 85850. Wij hopen dat dit WHIRLPOOL WA 85850 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL WA 85850 te teleladen.


Mode d'emploi WHIRLPOOL WA 85850
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   WHIRLPOOL WA 85850 INSTALLATIE (404 ko)
   WHIRLPOOL WA 85850 INSTALLATION (404 ko)
   WHIRLPOOL WA 85850 INSTALLAZIONE (404 ko)
   WHIRLPOOL WA 85850 GUIDE D'INSTALLATION (404 ko)
   WHIRLPOOL WA 85850 AUFSTELLUNGSANLEITUNG (404 ko)
   WHIRLPOOL WA 85850 INSTALLATION (404 ko)
   WHIRLPOOL WA 85850 PROGRAM CHART (217 ko)
   WHIRLPOOL WA 85850 KURZANLEITUNG (219 ko)
   WHIRLPOOL WA 85850 INSTRUCTION FOR USE (420 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding WHIRLPOOL WA 85850GEBRUIKSAANWIJZING

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Inhoud Voordat u de wasmachine in gebruik neemt Accessoires/Bijgeleverde onderdelen Installatie Algemene voorzorgsmaatregelen en adviezen Beschrijving van de wasmachine Deur Kinderbeveiliging Voor het eerste wasprogramma Voorbereiden op het wassen Wasmiddel en nabehandelingsproducten Verwijderen van het filter Afvoeren van het restwater Onderhoud en reiniging Opsporen van storingen Klantenservice Transport/Behandeling 61 Voordat u de wasmachine in gebruik neemt 1. Verwijderen van de verpakking en controle • Controleer na het uitpakken of de wasmachine niet beschadigd is. Gebruik de wasmachine in geval van twijfel niet. Neem contact op met de Klantenservice of met uw plaatselijke leverancier. • Controleer of de accessoires en de bijgeleverde onderdelen allemaal aanwezig zijn. [. . . ] Steek de stekker weer in het stopcontact. Controleer en reinig het filter regelmatig, minstens 2 of 3 maal per jaar. Dit geldt in het bijzonder: • wanneer de wasmachine niet goed afvoert of centrifugeert; • als de pomp geblokkeerd is door een vreemd voorwerp (knopen, munten, veiligheidsspelden). BELANGRIJK: verzeker u ervan dat het water voldoende tijd heeft gehad om af te koelen, voordat het wordt afgepompt. 71 Afvoeren van het restwater Schakel het apparaat uit en trek de stekker uit het stopcontact voordat u het restwater afvoert. Als er geen slang voor de afvoer van het restwater aan de onderkant van uw apparaat aanwezig is, open dan het filterdeurtje. Doe dit met behulp van het gekleurde inzetstuk uit het wasmiddelbakje. Open het filter maar trek het er niet helemaal uit. Draai het filter langzaam tegen de klok in totdat het water eruitstroomt. Wacht tot al het water eruitgestroomd is. Schroef het filter nu helemaal los en verwijder het. Kantel het apparaat voorzichtig voorover en laat het water naar buiten stromen. Plaats het filter terug met de richtpin naar boven en schroef het met de klok mee tot de stop (horizontale handgreep). Doe het deurtje dicht en vergrendel het. Alvorens de wasmachine opnieuw te starten: 1. 1 liter water in de wasmiddellade om het Eco-systeem weer in te schakelen. Steek de stekker weer in het stopcontact. (Ga door naar punt A of B, afhankelijk van het model) A. De slang voor de afvoer van het restwater bevindt zich aan de onderkant van het apparaat. Dit kan gedaan worden met de dunne kant van het gekleurde inzetstuk van de wasmiddellade. Pak de dop vast en trek hem naar buiten samen met de slang. Trek de dop van het uiteinde van de slang. Laat het water in de bak lopen tot er geen water meer uitkomt. Sluit vervolgens de afvoerslang van het restwater en plaats deze terug. [. . . ] Controleer of: • De afvoerslang geknikt is (zie “Installatie/Aansluiten van de watervoerslang”); • De pomp of het filter geblokkeerd is (zie “Verwijderen van het filter”). BELANGRIJK: Wacht tot het water afgekoeld is voordat u het filter leegmaakt. • Het water in de afvoerslang bevroren is. Sluit de wasmachine weer aan op het stopcontact. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING WHIRLPOOL WA 85850

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding WHIRLPOOL WA 85850 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag