Gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL TGZ 3403 IN PRODUCT-INFORMATIEBLAD

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL TGZ 3403 IN. Wij hopen dat dit WHIRLPOOL TGZ 3403 IN handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL TGZ 3403 IN te teleladen.


WHIRLPOOL TGZ 3403 IN PRODUCT-INFORMATIEBLAD: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (164 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   WHIRLPOOL TGZ 3403 IN PROGRAM CHART (164 ko)
   WHIRLPOOL TGZ 3403 IN INSTRUCTION FOR USE (243 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding WHIRLPOOL TGZ 3403 INPRODUCT-INFORMATIEBLAD

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Als de afwasmachine wordt geïnstalleerd aan het uiteinde van een aanbouwkeuken waarbij een van de zijwanden zichtbaar blijft, moet het gebied met de scharnieren zijdelings worden bekleed (afdekking verkrijgbaar bij de Klantenservice). [. . . ] Bescherm de randen van de meubels en werkbladen tegen vocht (het isolatiemateriaal is niet inbegrepen in de levering). Dicht de ruimten tussen het apparaat en de aangrenzende meubels/het werkblad niet af (b. Controleer bij het eerste gebruik de afdichting van de watertoevoer en -afvoer. Na de montage van de decoratieve panelen en van de plint, dient u, alvorens de deur te openen, te controleren of en hoeveel de plint moet worden bijgesneden (zie pagina 25-26), om beschadiging van de deur te voorkomen. [. . . ] Na de montage van de decoratieve panelen en van de plint, dient u, alvorens de deur te openen, te controleren of en hoeveel de plint moet worden bijgesneden (zie pagina 25-26), om beschadiging van de deur te voorkomen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING WHIRLPOOL TGZ 3403 IN

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding WHIRLPOOL TGZ 3403 IN zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag