Gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL PCMF 222220 X BEDIENUNGSANLEITUNG

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL PCMF 222220 X. Wij hopen dat dit WHIRLPOOL PCMF 222220 X handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL PCMF 222220 X te teleladen.


WHIRLPOOL PCMF 222220 X BEDIENUNGSANLEITUNG: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1764 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding WHIRLPOOL PCMF 222220 XBEDIENUNGSANLEITUNG

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Entfernen Sie keinesfalls die hellbraune Mica-Folie, die im Garraum zum Schutz des Magnetrons angebracht ist. [. . . ] Drücken Sie die Taste AUFTAUEN NACH GEWICHT , die LED zeigt "dEF1" an. Drücken Sie die Taste SCHNELLAUFTAUEN , die LED zeigt "dEF2" an. Wählen Sie die Garzeit, die maximale Gardauer beträgt 99 Minuten und 99 Sekunden. Wählen Sie die Garzeit, die maximale Gardauer beträgt 99 Minuten und 99 Sekunden. Im Modus Voreinstellung die Taste UHR/VOREINSTELLUNG drücken, um die Zeit der Starvorwahl abzufragen. Im Kochmodus die Taste UHR/VOREINSTELLUNG drücken, um die aktuelle Uhrzeit abzufragen. [. . . ] Drücken Sie die Zahlentasten in der Reihenfolge 1, 5, 0, 0, um die Garzeit einzustellen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING WHIRLPOOL PCMF 222220 X

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding WHIRLPOOL PCMF 222220 X zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag