Gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL MAX35RD

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL MAX35RD. Wij hopen dat dit WHIRLPOOL MAX35RD handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL MAX35RD te teleladen.


WHIRLPOOL MAX35RD : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (500 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   WHIRLPOOL MAX35RD (496 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding WHIRLPOOL MAX35RD

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] JET DEFROST-KNOP (JET ONTDOOIEN) Gebruiken om de functie ‘Jet Defrost’ (Jet ontdooien) te selecteren. -/+- KNOP Gebruiken om de bereidingstijd of het gewicht van het gerecht te verhogen/verlagen. MEMO-KNOP (GEHEUGEN) Gebruiken om de opgeslagen favoriete instelling op te roepen. DE BEREIDING ONDERBREKEN OF STOPPEN DE BEREIDING ONDERBREKEN: DE BEREIDING KAN WORDEN ONDERBROKEN om het voedsel te controleren, om te draaien of om te roeren, door de deur te openen. [. . . ] Wanneer het voedsel eieren of room bevat, moet u een lager niveau kiezen. eiwitrijke sauzen, kaas- en eiergerechten en voor het afmaken van casseroles. Zacht laten worden van boter, kaas. q DRUK OP DE JET START-KNOP. DEZE FUNCTIE START AUTOMATISCH met een maximaal magnetronvermogen en een bereidingstijd van 30 seconden. Elke keer dat de toets nogmaals wordt ingedrukt, zal de tijd met 30 seconden verlengd worden. U kunt de tijd veranderen door op de +/knop te drukken om de tijd hoger/lager in te stellen nadat de functie is gestart. NL JET DEFROST SNELLE REFERENTIEGIDS STOOMPAN GEBRUIK DEZE FUNCTIE VOOR voedsel als groenten en vis. GEBRUIK ALTIJD DE BIJGELEVERDE STOOMPAN wanneer u deze functie gebruikt. q DRUK MEERDERE MALEN OP DE FITNESS-TOETS om de voedingsgroep te selecteren (zie tabel) w DRUK OP DE +/- KNOP om het gewicht van het voedsel in te stellen. e DRUK OP DE JET START-KNOP. MAX 35 PLAATS het voedsel op he stoomrooster. LAATS L AATS het voed l voedsel het SCHENK 100 ml (1 dl) water in de onderkant van de stoompan. l i uitsluitend te worden geGEBRUIK DEZE FUNCTIE voor het ontdooien van vlees gevogelte vis Jet Defrost dient uit bruikt als het nettogewicht tussen 100 g - 1, 5 kg ligt. BEVROREN VOEDSEL: ALS HET GEWICHT LAGER OF HOGER IS DAN HET AANBEVDRUK OP DE JET DEFROST-KNOP. OLEN GEWICHT: Volg de procedure voor “Bereiden en opwarmen met de magnetron” en DRUK OP DE +/- KNOP om het gewicht van het kies 160 W tijdens het ontdooien. ALS HET VOEDSEL EEN HOGERE TEMPERATUUR HEEFT dan DRUK OP DE JET START-KNOP. diepvriestemperatuur (-18°C), moet een lager voedselgewicht HALVERWEGE HET ONTDOOIEN stopt de oven en wordt worden gekozen. dan diepvriestemperatuur (-18°C), moet een hoger Draai het voedsel om. In dit geval zal het ontdooien langer duren. q w e q AARDAPPELEN / KNOLGROENTEN w ZACHTE GROENTEN e BEVROREN GROENTEN r VISFILETS 150G - 500G GEBRUIK EVEN GROTE STUKKEN. [. . . ] ALS U DE KLOK VAN HET DISPLAY WENST TE VERWIJDEREN als deze eenmaal is ingesteld, dan drukt u opnieuw 3 seconden op de kloktoets en vervolgens op de stoptoets. VOOR HET OPNIEUW INSTELLEN VAN DE KLOK volgt u de bovengenoemde procedure. Anders moet elke stap binnen 60 seconden worden uitgevoerd. EEN INSTELLING OPSLAAN: SELECTEER een willekeurige functie. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING WHIRLPOOL MAX35RD

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding WHIRLPOOL MAX35RD zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag