Gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL KS3178BDUU-A01 PRODUCT-INFORMATIEBLAD

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL KS3178BDUU-A01. Wij hopen dat dit WHIRLPOOL KS3178BDUU-A01 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL KS3178BDUU-A01 te teleladen.


WHIRLPOOL KS3178BDUU-A01 PRODUCT-INFORMATIEBLAD: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (107 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   WHIRLPOOL KS3178BDUU-A01 GEBRUIKSAANWIJZING (370 ko)
   WHIRLPOOL KS3178BDUU-A01 BEDIENUNGSANLEITUNG (369 ko)
   WHIRLPOOL KS3178BDUU-A01 PROGRAM CHART (106 ko)
   WHIRLPOOL KS3178BDUU-A01 KURZANLEITUNG (108 ko)
   WHIRLPOOL KS3178BDUU-A01 INSTRUCTION FOR USE (394 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding WHIRLPOOL KS3178BDUU-A01PRODUCT-INFORMATIEBLAD

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 60801023NL. fm Page 1 Monday, October 2, 2006 4:34 PM CB 310 PRODUCTINFORMATIEBLAD NL A. Koelvak 1. [. . . ] Knop voor het uitschakelen van het geluidsalarm 11. Koelvak Aan/uit-knop van het koelvak (Vakantiefunctie) 5. Knop van de partyfunctie 15. TOETSENBLOKKERING Zodra de temperatuur van de koel- en vriesvakken is geselecteerd, kan de toetsenblokkering worden ingeschakeld. Druk minstens 3 seconden tegelijkertijd op de toetsen 13 en 15, een geluidssignaal waarschuwt dat de functie is ingeschakeld. Nu blijft het hele toetsenbord geblokkeerd, met uitzondering van de toets 11 “reset alarm”. Ga voor de deblokkering van het toetsenbord te werk als hierboven door de toetsen 13 en 15 minstens 3 seconden ingedrukt te houden. Opmerking: de luchttemperatuur van de omgeving, de frequentie waarmee de deur wordt geopend en de plaats van het apparaat kunnen van invloed zijn op de binnentemperatuur van het koel- en vriesvak. Houd rekening met deze factoren op het moment dat u het apparaat instelt. Als de functie “Toetsenblokkering” is ingeschakeld hoort u bij elke druk op een toets een geluidssignaal en op het display met de temperatuur van de vriezer verschijnt de melding “CL”, zolang op de toets wordt gedrukt. [. . . ] 25W met bajonetaansluiting, dat alleen bij de klantenservice verkrijgbaar is); om dit te vervangen moet u het niet losdraaien, maar naar de binnenkant van de koelkast toe trekken (zoals aangegeven door de pijl). 5019 608 01023 NL F D GB [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING WHIRLPOOL KS3178BDUU-A01

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding WHIRLPOOL KS3178BDUU-A01 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag