Gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL KRLB 1211 PRODUCT-INFORMATIEBLAD

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL KRLB 1211. Wij hopen dat dit WHIRLPOOL KRLB 1211 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL KRLB 1211 te teleladen.


WHIRLPOOL KRLB 1211 PRODUCT-INFORMATIEBLAD: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (285 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   WHIRLPOOL KRLB 1211 GEBRUIKSAANWIJZING (396 ko)
   WHIRLPOOL KRLB 1211 PROGRAM CHART (284 ko)
   WHIRLPOOL KRLB 1211 INSTRUCTION FOR USE (418 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding WHIRLPOOL KRLB 1211PRODUCT-INFORMATIEBLAD

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Productinformatieblad Productinformatieblad 10 1 B 2 3 2 5 6 3 A 4 8 7 9 1 A. [. . . ] De afdekking van het vlees- en visvak mag niet in water afgewassen worden, maar moet gereinigd worden met een vochtige spons. 3 Bedieningen voor de instelling van het koelvak C led 4 led 3 led 2 led 1 B A. Toets temperatuurinstelling (verandert de temperatuur op cyclische wijze) B. Led voor weergave ingestelde temperatuur: • Led 1: laagste temperatuur • Led 2 en 3: middelmatige temperatuur • Led 4: hoogste temperatuur • Het oplichten van alle leds komt overeen met de functie fast cooling A We raden u aan om de temperatuur op de middelste stand in te stellen De koelkast kan functioneren bij een omgevingstemperatuur tussen de +10°C en +32°C. De optimale prestaties worden verkregen bij een temperatuur tussen de +16°C en +32°C. Opmerking: De luchttemperatuur, de frequentie waarmee de deur wordt geopend en de plaatsing van het apparaat kunnen de interne temperaturen en dus ook de temperaturen in het vlees- en visvak beïnvloeden. We raden u dus aan om de temperatuur naar aanleiding van deze factoren in te stellen. 4 Vervangen van het lampje Haal altijd de stekker van de koelkast uit het stopcontact voordat u het lampje vervangt. [. . . ] Gebruik het lampje niet zonder kapje. 5 Printed in Italy 11/08 5019 708 01021 NL [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING WHIRLPOOL KRLB 1211

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding WHIRLPOOL KRLB 1211 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag