Gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL KDFX 6040 GEBRUIKSAANWIJZING

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL KDFX 6040. Wij hopen dat dit WHIRLPOOL KDFX 6040 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL KDFX 6040 te teleladen.


WHIRLPOOL KDFX 6040 GEBRUIKSAANWIJZING: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1656 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   WHIRLPOOL KDFX 6040 PRODUCT-INFORMATIEBLAD (635 ko)
   WHIRLPOOL KDFX 6040 PROGRAM CHART (676 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding WHIRLPOOL KDFX 6040GEBRUIKSAANWIJZING

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Aansluiting op de waterleiding - De aansluiting op de waterleiding moet worden uitgevoerd door gekwalificeerd personeel aan de hand van de aanwijzingen van de fabrikant en conform de veiligheidsvoorschriften. - Bevestig de afvoerslang aan de sifon met een klembandje, zodat hij niet los kan raken. [. . . ] de voedingskabel mag uitsluitend worden vervangen door gekwalificeerde technici. Voor Oostenrijk: als er een lekstroomschakelaar in serie met het apparaat wordt geschakeld, moet deze gevoelig zijn voor pulserende stroom. Aanwijzingen voor de montage Tijdens de montage moet de stekker van het elektriciteitsnet losgekoppeld zijn. Als er een elektrische schroevendraaier wordt gebruikt, moet deze op een laag toerental worden ingesteld. De afstand tussen de bovenste rand van de houten deur en het werkblad moet minimaal 3 mm zijn. Dicht de ruimten tussen het apparaat en de aangrenzende meubels/het werkblad niet af (b. Let op: draag tijdens het transport en de montage altijd handschoenen, omdat u anders uw vingers / handen kunt verwonden aan scherpe randen / hoeken. Als het apparaat aan het uiteinde van een inbouwkeuken met toegankelijke zijwand wordt geïnstalleerd, moet de zone van de scharnieren worden bekleed (de afdekking is verkrijgbaar bij de servicedienst). Let op bij ongelijke installatieoppervlakken: stel de hoogte van de voetjes af, duw de afwasmachine voorzichtig onder het werkblad. Na de montage van de sierpanelen en de sokkel en voordat de deur van de afwasmachine wordt geopend moet worden gecontroleerd of en in welke mate de sokkel moet worden bijgesneden (zie pagina 21) om beschadiging te voorkomen. [. . . ] Conexiones hidráulicas - Todas las conexiones a la red hídrica deben ser efectuadas por personal cualificado, de conformidad con las instrucciones del fabricante y con las normas de seguridad. Atención: utilice guantes de protección durante las operaciones de transporte e instalación del aparato, para evitar el riesgo de lesiones en dedos y manos que pueden causar los bordes y las esquinas cortantes. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING WHIRLPOOL KDFX 6040

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding WHIRLPOOL KDFX 6040 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag