Gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL KDFX 6020 INSTALLATIE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL KDFX 6020. Wij hopen dat dit WHIRLPOOL KDFX 6020 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL KDFX 6020 te teleladen.


WHIRLPOOL KDFX 6020 INSTALLATIE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (894 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   WHIRLPOOL KDFX 6020 GEBRUIKSAANWIJZING (355 ko)
   WHIRLPOOL KDFX 6020 PRODUCT-INFORMATIEBLAD (2584 ko)
   WHIRLPOOL KDFX 6020 PRODUCT FICHE (52 ko)
   WHIRLPOOL KDFX 6020 PROGRAM CHART (2582 ko)
   WHIRLPOOL KDFX 6020 INSTRUCTION FOR USE (354 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding WHIRLPOOL KDFX 6020INSTALLATIE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Let op als de vloer niet vlak is: schuif de vaatwasser met ver uitgedraaide voeten voorzichtig onder het aanrecht! [. . . ] Dicht de ruimten tussen het apparaat en de aangrenzende meubels/het werkblad niet af (b. De afstand tussen de bovenste rand van het houten paneel en het werkblad moet minimaal 3 mm zijn. Als er een elektrische schroevendraaier wordt gebruikt, moet deze op een laag toerental worden ingesteld. Controleer bij het eerste gebruik de afdichting van de watertoevoer en -afvoer. [. . . ] Het apparaat moet op de watertoevoer worden aangesloten met een nieuwe set slangen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING WHIRLPOOL KDFX 6020

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding WHIRLPOOL KDFX 6020 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag