Gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL JT 469 SL KOCHBUCH

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL JT 469 SL. Wij hopen dat dit WHIRLPOOL JT 469 SL handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL JT 469 SL te teleladen.


WHIRLPOOL JT 469 SL KOCHBUCH: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1626 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   WHIRLPOOL JT 469 SL RECEPTENBOEK (1239 ko)
   WHIRLPOOL JT 469 SL PROGRAMMA OVERZICHT (193 ko)
   WHIRLPOOL JT 469 SL PRODUCTINFORMATIEBLAD (334 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding WHIRLPOOL JT 469 SLKOCHBUCH

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Voeg de blokjes mozzarella, oregano en zout toe en besprenkel met olie. Verwarm de crispplaat 2½-3 minuten voor met boter of olie met de crispfunctie. leg de aardappelblokjes op de crispplaat en bak ze 6-8 minuten met de crispfunctie. schenk het eimengsel over de aardappelen in de crispplaat en bak de omelet 2-3 minuten met de crispfunctie. [. . . ] schenk het eimengsel over de aardappelen in de crispplaat en bak de omelet 2-3 minuten met de crispfunctie. Voor een speciaal accent: Als u echt een goudbruine omelet wilt, laat hem dan nog 3-4 minuten langer onder de grill bakken. Bestrooi de aardappelen met zout, rozemarijn, een geplette of gehakte teen knoflook en besprenkel ze met olie. Als de aardappelen te bruin worden aan de onderkant, schep ze dan na 10 minuten om en laat ze verder bakken tot ze gaar zijn. 4 KIP IN WIJNSAUS VOOR 4 PORTIES 1 kg kip (ongeveer) 30 g (2 el) boter of margarine 1 el zoet paprikapoeder of sojasaus 3-4 basilicumblaadjes 1 ½ dl (150 ml) droge witte wijn VOOR DE SAUS 100 ml slagroom 1 el maïsmeel snufje kruidenzout ½ bittere amandel TER GARNERING 200 g blauwe of witte druiven 20 g geroosterde amandelvlokken FUNCTIE: MAGNETRON VOORBEREIDING: 30 MIN. meng het zoete paprikapoeder of de sojasaus erdoor en strijk dit mengsel uit over de kip. Doe de kip in een magnetronbestendige schaal en voeg de basilicum en de wijn toe. Leg de kip op een serveerschaal en garneer hem met de druiven en de geroosterde amandelvlokken. Als u de amandelvlokken wilt roosteren, spreid ze dan uit op de crispplaat en rooster ze 2-3 minuten met de crispfunctie, waarbij u ze om de minuut roert. Leg de vellen bladerdeeg gedeeltelijk op elkaar en rol ze uit met een deegroller. Doe de boter in een magnetronbestendige schaal die groot genoeg is voor het soufflébeslag. Laat het mengsel zonder deksel 6-7 minuten koken op 750W tot het dik is. Roer de eidooiers er één voor één door en breng het geheel op smaak met zout en peper. Verwarm de oven voor op 175°C met de functie Snel verwarmen en zet de schaal op het onderste rooster. bak de soufflé 40-50 minuten met de Convectie-functie op 170175°C. Doe de deur van de oven niet open tijdens het bakken om te voorkomen dat de soufflé inzakt. Smelt de boter in een magnetronbestendige kom met deksel ½-1 minuut op magnetronvermogen 350W. Leg de steaks in een licht ingevette, ovenvaste en magnetronbestendige lage schaal en bestrooi ze met zout en peper. Zet de schaal op het onderste rooster en bak de steaks 1216 minuten met de Convectie-functie op 200-210°C + 160W magnetronvermogen (de bereidingstijd hangt af van de dikte van de steaks). Serveer de vis en de saus samen met gekookte aardappelen en gekookte groente naar keuze, zoals asperges of broccoli. [. . . ] Zet de schaal op het onderste rooster en bak de steaks 1216 minuten met de Convectie-functie op 200-210°C + 160W magnetronvermogen (de bereidingstijd hangt af van de dikte van de steaks). Serveer de vis en de saus samen met gekookte aardappelen en gekookte groente naar keuze, zoals asperges of broccoli. De zalm en de saus kunnen ook koud geserveerd worden 9 KOEKJES VOOR 22-24 STUKS (2 BAKPLATEN) INGREDIËNTEN 125 g boter 1 ei 125 g poedersuiker (1 ¼ dl) 250 g bloem (ongeveer 4 ½ dl) snufje zout 1 ei voor het bestrijken gekonfijte kersen als decoratie FUNCTIE: MAGNETRON, SNEL VERWARMEN, CONVECTIE VOORBEREIDEN: 15 MINUTEN BEREIDEN: 24-30 MINUTEN 1. Doe de boter in een magnetronbestendige kom en laat deze afgedekt 1 ½ -2 minuten smelten op 350W met de magnetronfunctie. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING WHIRLPOOL JT 469 SL

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding WHIRLPOOL JT 469 SL zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag