Gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL JT 367 SL PRODUCT-INFORMATIEBLAD

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL JT 367 SL. Wij hopen dat dit WHIRLPOOL JT 367 SL handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL JT 367 SL te teleladen.


WHIRLPOOL JT 367 SL PRODUCT-INFORMATIEBLAD: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (227 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   WHIRLPOOL JT 367 SL RECEPTENBOEK (12876 ko)
   WHIRLPOOL JT 367 SL GEBRUIKSAANWIJZING (1164 ko)
   WHIRLPOOL JT 367 SL PROGRAM CHART (205 ko)
   WHIRLPOOL JT 367 SL INSTRUCTION FOR USE (1194 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding WHIRLPOOL JT 367 SLPRODUCT-INFORMATIEBLAD

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] MAGNETRONTOETS Gebruik deze toets om de magnetronfunctie te selecteren. STOPTOETS Gebruik deze toets om een ovenfunctie te stoppen of te resetten. BEKNOPTE HANDLEIDING BEDIENINGSPANEEL HETELUCHT Gebruik deze toets om de heteluchtfunctie te selecteren. [. . . ] Wanneer het voedsel eieren of room bevat, moet u een lager niveau kiezen. VOORZICHTIG BEREIDEN van eiwitrijke sauzen, kaas- en eiergerechten en voor het afmaken van casseroles. ZACHT LATEN WORDEN van boter, kaas en ijs. w e DRAAI DE INSTELKNOP om de gewenste bereidingstijd in te stellen. DRUK OP DE STARTTOETS. JET START GEBRUIK DEZE FUNCTIE voor het snel opwarmen van voedsel dat veel water bevat zoals heldere soepen, koffie of thee. DRUK OP DE JET START-TOETS OM AUTOMATISCH TE STARTEN met maximaal magnetronvermogen en een bereidingstijd van 30 seconden. Elke keer dat de toets nogmaals wordt ingedrukt , wordt de tijd met 30 seconden verlengd. U kunt de bereidingstijd ook verlengen of verkorten door de instelknop te draaien, nadat de functie is gestart. ZOEMER ER KLINKT gedurende 10 minuten om de minuut een piepsignaal wanneer de bereiding voltooid is. DEZE MOGELIJKHEID kan worden in- of uitgeschakeld door de Stoptoets 3 seconden ingedrukt te houden tot u een pieptoon hoort. OPMERKING: de oven houdt de instellingen slechts 60 seconden vast als de deur geopend en vervolgens gesloten wordt nadat de bereiding voltooid is. 500 W 350 W 160 W 90 W NL JET ONTDOOIEN GEBRUIK DEZE FUNCTIE ALLEEN voor ontdooien. De functie Jet ontdooien kan uitsluitend worden gebruikt voor het snel ontdooien van voedsel dat valt onder de hier genoemde categorieën. Gebruik de functie handmatig ontdooien voor andere, niet genoemde soorten voedsel of gewichten. LET OP OM PERFECTE RESULTATEN TE BEHALEN is het NOODZAKELIJK om: Het GEWICHT van het geselecteerde voedsel zo nauwkeurig mogelijk in te voeren. [. . . ] ZET GEEN VOEDSEL in de oven vóór of tijdens het voorverwarmen. HET VOORVERWARMEN moet altijd worden uitgevoerd met een lege oven. q w e r t MAALTIJD SOEP DIEPVRIESMAALTIJD MELK STOOFSCHOTEL VOOR VOEDSEL DAT NIET IN DEZE TABEL is genoemd of dat minder of meer weegt dan het aanbevolen gewicht, moet u de procedure voor "Bereiden en opwarmen met de magnetron" aanhouden. 461965623631 [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING WHIRLPOOL JT 367 SL

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding WHIRLPOOL JT 367 SL zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag