Gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL JT 359 ALU PRODUCT-INFORMATIEBLAD

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL JT 359 ALU. Wij hopen dat dit WHIRLPOOL JT 359 ALU handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL JT 359 ALU te teleladen.


WHIRLPOOL JT 359 ALU PRODUCT-INFORMATIEBLAD: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (119 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   WHIRLPOOL JT 359 ALU BEDIENUNGSANLEITUNG (892 ko)
   WHIRLPOOL JT 359 ALU PROGRAM CHART (110 ko)
   WHIRLPOOL JT 359 ALU INSTRUCTION FOR USE (884 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding WHIRLPOOL JT 359 ALUPRODUCT-INFORMATIEBLAD

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] +/- toetsen Indrukken om de waarde in te stellen van: Tijd Gewicht Toets voor handbediening Indrukken om te kiezen: Magnetron Grill Grill Combi Crisp Hete Lucht (Forced Air) Hete Lucht Combi Snel verhitten (quick heat) Stoptoets. Indrukken om een van de ovenfuncties te stoppen of opnieuw in te stellen. [. . . ] 500 W Voorzichtig bereiden van eiwitrijke sauzen, kaas- en eigerechten en het afmaken van ovengerechten. GRILL COMBI Niveau 90 - 160 W 160 - 350 W 500 - 650 W Te gebruiken voor: Vis & Fruit Visgratin, kippepoten Gegratineerde groenten HETE LUCHT COMBI Niveau Te gebruiken voor: 90 - 160 W Braadvlees & Cakes 160 - 350 W Lasagna & Gevogelte Opmerking: gebruik de magnetronfunctie nooit als de oven leeg is NL JT 359 BEKNOPTE HANDLEIDING JET DEFROST (Straalontdooien) Gebruik deze functie UITSLUITEND om te ontdooien. De Jet Defrost-functie (Straalontdooien) kan uitsluitend worden gebruikt voor het snel ontdooien van voedsel dat valt onder de hier genoemde categorieën. Gebruik handmatig ontdooien voor ander voedsel of gewichten die niet genoemd worden. LET OP Om perfecte resultaten te behalen is het NOODZAKELIJK om: — Het GEWICHT van het geselecteerde voedsel zo nauwkeurig mogelijk in te voeren. 6 de SENSE STOMEN Gebruik deze functie voor voedsel zoals groenten, vis, rijst en pasta. Als u iets anders dan de stomer gebruikt, dan gelden onderstaande richtlijnen. Zorg ervoor dat schaal en deksel geschikt zijn voor de magnetron, voordat u hen gebruikt. Als u geen deksel heeft dat de gekozen schaal kan afdekken, kunt u in plaats ervan een bord gebruiken. Dit moet dan met de onderkant naar de binnenkant van de schaal worden geplaatst. Gebruik geen plastic of aluminium omhulsels voor het afdekken van het voedsel. Deze functie kan uitsluitend worden gebruikt voor het voedsel dat valt onder de hier gegeven categoriën. [. . . ] HETELUCHT Gebruik deze functie bij de bereiding van meringues, gebak, biscuitgebak, soufflé, gevogelte en geroosterd vlees. HETE LUCHT COMBI Gebruik deze functie voor de bereiding van geroosterd vlees, gevogelte, aardappelen in de schil, diepvriesvoedsel, biscuitgebak, gebak, vis en pudding. 1 2 3 4 5 100 g - 2 kg 100 g - 3 kg 100 g - 2 kg 100 g - 2 kg 100 g - 2 kg Vlees Gevogelte Vis Groenten Brood 1 2 3 4 5 800 g - 1, 5 kg 400 g - 1 kg Kip Diepvries Las agna Koekjes Brooddeeg in blik Diepvries broodjes LET OP Na afloop van de PREHEATING (voorverwarmingsproces) stopt de oven en vraagt u er voedsel in te doen “ADD”. 6 de SENSE OPWARMEN Gebruik deze functie voor het opwarmen van reeds bereid voedsel, diepvries, koud of op kamertemperatuur. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING WHIRLPOOL JT 359 ALU

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding WHIRLPOOL JT 359 ALU zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag