Gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL HOO 552-W PROGRAM CHART

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL HOO 552-W. Wij hopen dat dit WHIRLPOOL HOO 552-W handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL HOO 552-W te teleladen.


WHIRLPOOL HOO 552-W PROGRAM CHART: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (805 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   WHIRLPOOL HOO 552-W INSTRUCTION FOR USE (82 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding WHIRLPOOL HOO 552-WPROGRAM CHART

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Geef geen stroom aan het apparaat voordat de installatie volledig voltooid is. [. . . ] Verzeker u ervan dat de vetfilters het gehele roosteroppervlak bedekken (breng eerst het voorste filter aan, schuif de kap in en breng vervolgens het achterste filter aan). Open de lamphouder: duw de vergrendelingen (d) van de lamphouder naar elkaar toe (richting “Open” zoals erop staat aangegeven). De lampjes vervangen weinig damp en rook veel damp en rook gemiddelde hoeveelheid damp en rook Vervang het koolstoffilter minstens eens in de 4 maanden. Voor de modellen HOO552 en HOO522 is slechts 1 koolstoffilter nodig, voor de modellen HOO547 en HOO523 2 koolstoffilters. [. . . ] Als de koolstoffilters niet geplaatst zijn breng er dan aan elke kant één aan, zodat beide beschermroosters van de rotor van de motor zijn afgedekt, en draai vervolgens de handgreep in het midden (e) van de filters met de klok mee. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING WHIRLPOOL HOO 552-W

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding WHIRLPOOL HOO 552-W zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag