Gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL HDLX 80410 SNELLE REFERENTIEGIDS

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL HDLX 80410. Wij hopen dat dit WHIRLPOOL HDLX 80410 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL HDLX 80410 te teleladen.


Mode d'emploi WHIRLPOOL HDLX 80410
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   WHIRLPOOL HDLX 80410 PRODUCTFICHE (48 ko)
   WHIRLPOOL HDLX 80410 ENERGIELABEL (207 ko)
   WHIRLPOOL HDLX 80410 PRODUCTINFORMATIEBLAD (411 ko)
   WHIRLPOOL HDLX 80410 GEZONDHEID, VEILIGHEID EN MILIEU (1535 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding WHIRLPOOL HDLX 80410SNELLE REFERENTIEGIDS

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] • De vervanging van de hoofdkabel dient alleen te worden uitgevoerd door de Servicedienst. • Na installatie moet de stekker bereikbaar blijven, of moet het mogelijk zijn de meerpolige aansluiting af te koppelen via een schakelaar. Installatie • Installeer uw droogautomaat niet op een plaats waar deze kan lijden onder extreme omstandigheden, zoals: slechte ventilatie, temperaturen rond het vriespunt (of boven 35°C). • Verwijder de beschermende folie van het bedieningspaneel. [. . . ] Gebruik bij voorkeur de maximale centrifugeersnelheid van de wasmachine; er is namelijk minder energie nodig voor het mechanisch afvoeren van water. Maak het pluisfilter schoon na elke droogcyclus. Plaats uw droogautomaat in een ruimte met een temperatuur tussen 15° C en 20° C. Zorg voor ventilatie in het vertrek, als de temperatuur hoger is. Selecteer altijd het juiste programma/de juiste droogtijd voor de lading om de gewenste droogresultaten te krijgen. Selecteer de optie Delicaat alleen bij kleine ladingen. Bij het drogen van katoen bijvoorbeeld: droog strijkdroge en kastdroge ladingen samen. Start met de instelling strijkdroog programma/droogtijd, verwijder de was die gestreken moet worden aan het einde van de droogcyclus en droog de rest van de lading op de instelling kastdroog. De verpakking en oude apparaten als afval verwerken. De droogautomaat is vervaardigd van recyclebare materialen. De droogautomaat dient verwijderd te worden in overeenstemming met de plaatselijke voorschriften inzake afvalverwerking. Plaats de droogautomaat op zijn rechterkant (gezien vanaf de voorkant) op een doek of het verpakkingsmateriaal. Duw de adapter in de slang (zie afbeelding). Koppel het ontluchtingsslangkoppelstuk aan de aansluiting onder de droger en vergrendel deze. Ontluchting naar buiten • Leid de ontluchtingsslang zonder te knikken naar buiten (binnendiameter 10 centimeter, maximale lengte tussen twee bochten 3 meter). • Zorg ervoor dat de ontluchtingsslang niet doorhangt wanneer u de droogautomaat op een wasmachine plaatst. Deze dient alleen horizontaal of opwaarts geleid te worden. • Verbind deze niet met ventilatiesystemen die beschermd worden door vliegennetten. Deze kunnen verstopt raken en voor slechte werking van de droogautomaat zorgen. • Sluit de ontluchtingsslang nooit aan op een rookkanaal of een mechanisch ontluchtingssysteem. • Sluit de ontluchtingsslang niet op het verwarmingssysteem aan. Verbind de slang alleen met ventilatiesystemen die tegen vocht beveiligd zijn. [. . . ] Maak de twee schroeven boven en onder het deurvergrendelingssysteem los. C D F. De deurvergrendeling verwijderen: druk met een schroevendraaier de kleine spant in de bovenste opening naar beneden en haal de deurvergrendeling eruit door deze naar u toe te trekken. Maak de deur vast aan de gewenste kant met behulp van de twee schroeven. Bevestig het deurvergrendelingssysteem aan de tegenoverliggende kant en vergrendel deze stevig. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING WHIRLPOOL HDLX 80410

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding WHIRLPOOL HDLX 80410 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag