Gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL HDLX 80410 PRODUCTFICHE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL HDLX 80410. Wij hopen dat dit WHIRLPOOL HDLX 80410 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL HDLX 80410 te teleladen.


WHIRLPOOL HDLX 80410 PRODUCTFICHE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (48 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   WHIRLPOOL HDLX 80410 ENERGIELABEL (207 ko)
   WHIRLPOOL HDLX 80410 PRODUCTINFORMATIEBLAD (411 ko)
   WHIRLPOOL HDLX 80410 SNELLE REFERENTIEGIDS (2840 ko)
   WHIRLPOOL HDLX 80410 GEZONDHEID, VEILIGHEID EN MILIEU (1535 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding WHIRLPOOL HDLX 80410PRODUCTFICHE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] PRODUCTKAART VAN DROOGTROMMELS MERK PRODUCTNAAM Vulgewicht katoen Type droging Energie-efficiëntieklasse Whirlpool HDLX 80410 8 Kg Condensatie A++ Energieverbruik “235. 30” kWh per jaar, gebaseerd op 160 droogcycli met het standaard katoenprogramma bij volledige en gedeeltelijke lading, en het verbruik in de energiebesparende standen. Het werkelijke verbruik hangt af van de wijze waarop het apparaat wordt gebruikt. [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING WHIRLPOOL HDLX 80410

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding WHIRLPOOL HDLX 80410 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag