Gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL GT285WH

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL GT285WH. Wij hopen dat dit WHIRLPOOL GT285WH handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL GT285WH te teleladen.


WHIRLPOOL GT285WH : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (317 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   WHIRLPOOL GT285WH (310 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding WHIRLPOOL GT285WH

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] U kunt de tijd ook omhoog of omlaag veranderen door aan de afstelknop te draaien. ALLEEN MAGNETRONFUNCTIE VERMOGEN AANBEVOLEN GEBRUIK: OPWARMEN VAN DRANKEN, water, heldere soepen, koffie, thee of ander voedsel met JET een hoog watergehalte. [. . . ] OPMERKING: Als de bereiding is voltooid, is de ventilator, draaischijf en het ovenlampje aan voordat er op de STOP-toets wordt gedrukt. Dit is normaal. ER KLINKT GEDURENDE 10 MINUTEN om de minuut een piepsignaal wanneer de bereiding voltooid is. Druk op de STOP-toets of open de deur om het signaal uit te schakelen. TECHNISCHE SPECIFICATIES VOEDINGSSPANNING NOMINAAL INGANGSVERMOGEN ZEKERING UITGANGSVERMOGEN MAGNETRON GRILL AFMETINGEN BUITENKANT (HXBXD) AFMETINGEN BINNENKANT (HXBXD) 230 V/50 230 V/50 HZ 1900 W 10 A (UK 13 A) 700 W 900 W 299 X 521 X 391 200 X 326 X 320 OPMERKING: de oven houdt de instellingen slechts 60 seconden vast als de deur geopend en vervolgens gesloten wordt nadat de bereiding voltooid is. NL JET-ONTDOOIEN SNELLE REFERENTIEGIDS JET MENU CRISP GT 285 GEBRUIK DEZE FUNCTIE voor het ontdooien van vlees, gevogelte vis, groente en brood. J Ontdooien dient ntdooien vlees, gevogelt vis groent lees gevogelte, vis, groente brood. JET lte, i alleen gebruikt te worden bij een nettogewicht tussen 100g-2, 5kg. VOEDINGSKLASSE HOEVEELHEID DRUK HERHAALDELIJK OP DE JET DEFROST-KNOP voor het selecteren van de voedingsklasse. w DRAAI AAN DE AFSTELKNOP voor het instellen van het gewicht van het voedsel. HALVERWEGE HET ONTDOOIEN stopt de oven en wordt VOEDSEL OMDRAAIEN aangegeven. Sluit de deur en start opnieuw door de starttoets in te drukken. q TIPS q w e r t VLEES GEVOGELTE VIS GROENTE BROOD 100G - 2KG 100G - 2, 5KG Gehakt, karbonades, biefstukken of braadstukken. Hele kip, stukken of filet. GEBRUIK DEZE FUNCTIE VOOR het bereiden van diverse soorten ingevroren voedsel. DE OVEN ZAL automatisch de bereidingsmethode, de tijd en het benodigde vermogen selecteren. q DRUK HERHAALDELIJK OP DE JET MENU CRISP-KNOP Voeg voedsel toe, roer het of draai het om. Sluit de deur en start opnieuw door w DRAAI AAN DE AFSTELKNOP VOOR het instellen van de starttoets in te drukken. OPMERKING: Bij de status ”voedsel toevoeVOOR SOMMIGE VOEDSELKLASSEN IS nodig dat het voedsel toegevoegd, omgedraaid of geroerd wordt tijdens de bereiding (varieert tussen modellen). In deze gevallen zal de oven stoppen en u vragen om de nodige actie uit te voeren. [. . . ] ETEN TOEVOEGEN GEPANEERDE VIS / VISDRAAI HET 250G- 500G WANNEER "ETEN TOEVOEGEN" WORDT WEERGEu STICKS VOEDSEL OM GEVEN. ETEN TOEVOEGEN CORDON BLEU/ SCHI1 - 4 STUKS (100DRAAI HET WANNEER "ETEN TOEVOEGEN" WORDT WEERGEi JFJES KIP 125G PER STUK) VOEDSEL OM GEVEN. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING WHIRLPOOL GT285WH

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding WHIRLPOOL GT285WH zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag