Gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL GT 384 BL PRODUCT-INFORMATIEBLAD

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL GT 384 BL. Wij hopen dat dit WHIRLPOOL GT 384 BL handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL GT 384 BL te teleladen.


WHIRLPOOL GT 384 BL PRODUCT-INFORMATIEBLAD: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1827 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   WHIRLPOOL GT 384 BL MODE D'EMPLOI (2735 ko)
   WHIRLPOOL GT 384 BL GEBRUIKSAANWIJZING (2735 ko)
   WHIRLPOOL GT 384 BL BEDIENUNGSANLEITUNG (2735 ko)
   WHIRLPOOL GT 384 BL INSTRUCTION FOR USE (2735 ko)
   WHIRLPOOL GT 384 BL INSTRUZIONI PER L'USO (2735 ko)
   WHIRLPOOL GT 384 BL LIBRO DE INSTRUCCIONES (2735 ko)
   WHIRLPOOL GT 384 BL MODE D'EMPLOI (2735 ko)
   WHIRLPOOL GT 384 BL PROGRAM CHART (208 ko)
   WHIRLPOOL GT 384 BL GEBRUIKSAANWIJZING (2735 ko)
   WHIRLPOOL GT 384 BL BEDIENUNGSANLEITUNG (2735 ko)
   WHIRLPOOL GT 384 BL INSTRUCTION FOR USE (2735 ko)
   WHIRLPOOL GT 384 BL INSTRUZIONI PER L'USO (2735 ko)
   WHIRLPOOL GT 384 BL LIBRO DE INSTRUCCIONES (2735 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding WHIRLPOOL GT 384 BLPRODUCT-INFORMATIEBLAD

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] hINWEIS: Nach Beendigung des Garvorgangs und vor dem Drücken der STOPP-Taste sind der Lüfter , der Drehteller und die Innenraumbeleuchtung normalerweise eingeschaltet. STELLEN SIE DURCH DREHEN DES EINSTELLKNOPFES die Stunde ein, wenn die linksseitige Ziffer (Stunde) blinkt. STELLEN SIE DURCH DREHEN DES EINSTELLKNOPFES die Minute ein, wenn die zwei rechtsseitigen Ziffern (Minuten) blinken. [. . . ] Eiwitrijke sauzen, kaas- en eiergerechten en voor het afmaken van casseroles. 500 W 350 W 160 W 90 W WANNEER HET APPARAAT VOOR DE EERSTE KEER AANGESLOof na een stroomstoring, zal het automatisch naar de modus klok instellen gaan. DRAAI AAN DE AFSTELKNOP voor het instellen van het uur wanneer het linker cijfer (uur) knippert. DRAAI AAN DE AFSTELKNOP voor het instellen van de minuut wanneer de twee rechter cijfers (minuten) knipperen. Q DE BEREIDING ONDERBREKEN OF STOPPEN DE BEREIDING KAN WORDEN ONDERBROKEN om het voedsel te controleren, om te draaien of om te roeren, door de deur te openen. W e r JET DRANKEN DE FUNCTIE DRANKEN OPWARMEN VOORZIET u in een gemakkelijke manier voor het snel opwarmen van 1-4 bekers drinken. dE BEREIDING ONDERBREKEN: VERDERGAAN MET DE BEREIDING: SLUIT DE DEUR en druk EENMAAL op de starttoets. ALS U NIET VERDER WILT GAAN: HAAL HET VOEDSEL UIT DE OVEN, sluit de deur en druk op de stoptoets. OPMERKING: Als de bereiding is voltooid, is de ventilator, draaischijf en het ovenlampje aan voordat er op de STOP-toets wordt gedrukt. ER KLINKT GEDURENDE 10 MINUTEN om de minuut een piepsignaal wanneer de bereiding voltooid is. Druk op de STOP-toets of open de deur om het signaal uit te schakelen. ALS U TIJDENS UW INSTELLING op de Stop-knop drukt, zal de instelling afgesloten worden en de modus stand-by geopend worden waarbij alleen punten weergegeven worden. OPMERKING: Indien de huidige klokinstelling niet voltooid q w DRUK HERHAALDELIJK OP DE DRANKEN VERWARMENKNOP voor het selecteren van het aantal op te warmen bekers. Wordt vóór de instelmodus onderbreking van de klok (1 OPMERKING: de oven houdt de instellingen slechts 60 minuut), zal het naar de modus stand-by gaan waarbij seconden vast als de deur geopend en vervolgens alleen punten weergegeven worden. [. . . ] tECHNISCHE SPECIFICATIES VOEDINGSSPANNING NOMINAAL INGANGSVERMOGEN ZEKERING UITGANGSVERMOGEN MAGNETRON e DRUK OP DE JET START-KNOP. TIJDENS DE BEREIDINGSTIJD is het mogelijk om de bereidingstijd aan te passen door aan de afstelknop te draaien. ZORG ERVOOR DAT HET GEBRUIKTE KOOKGEREI hittebestendig is en geschikt is voor de oven wanneer u deze functie gebruikt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING WHIRLPOOL GT 384 BL

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding WHIRLPOOL GT 384 BL zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag