Gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL GSXK 5220 SD INSTALLATIE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL GSXK 5220 SD. Wij hopen dat dit WHIRLPOOL GSXK 5220 SD handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL GSXK 5220 SD te teleladen.


WHIRLPOOL GSXK 5220 SD INSTALLATIE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1584 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   WHIRLPOOL GSXK 5220 SD PRODUCT-INFORMATIEBLAD (1655 ko)
   WHIRLPOOL GSXK 5220 SD PRODUCT FICHE (54 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding WHIRLPOOL GSXK 5220 SDINSTALLATIE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Während der Montage des Gerätes unbedingt Handschuhe tragen, sonst besteht die Gefahr, dass die Finger / Hand aufgrund scharfer Kanten / Ecken verletzen können. Aansluiting op de waterleiding De aansluiting op de waterleiding moet worden uitgevoerd door gekwalificeerd personeel aan de hand van de aanwijzingen van de fabrikant en conform de veiligheidsvoorschriften. [. . . ] De stekker moet na de installatie van het apparaat gemakkelijk toegankelijk zijn, zodat deze op elk moment kan worden losgekoppeld. Voor Oostenrijk: Als er een lekstroomschakelaar bovenstrooms van het apparaat wordt gemonteerd, moet deze gevoelig zijn voor pulserende stroom. Aanwijzingen voor de montage Tijdens de montage moet de stekker uit het stopcontact zijn getrokken. Als er een elektrische schroevendraaier wordt gebruikt, moet deze op een laag toerental worden ingesteld. Tussen de bovenste rand van de houten deur en het werkblad moet een afstand van min. De tussenruimtes tussen de aangrenzende meubels en het werkblad mogen niet afgedicht worden (b. Let op: draag tijdens het transport en de montage altijd handschoenen, omdat u anders uw vingers / handen kunt verwonden aan scherpe randen / hoeken. Als het apparaat op het eind van een keukenblok staat en dus de zijwand toegankelijk is, dan moeten het gebied met de scharnieren aan de zijkant bekleed worden, omdat er anders een risico op platdrukken bestaat (afdekking is verkrijgbaar bij de servicedienst). Let op bij ongelijke installatieoppervlakken: duw de afwasmachine voorzichtig met de pootjes losgeschroefd onder het werkblad. Na de montage van de sokkel en het sierpaneel en voordat de deur van wordt geopend, dient u te controleren of en in welke mate de sokkel moet worden bijgesneden (zie de Montage-instructies) om beschadiging te voorkomen. De scherpe randen van de meubelonderdelen en van de sierlijst van de sokkel moeten worden geïsoleerd tegen vocht (isolatiemateriaal, b. Algemene aanwijzingen Dit apparaat is bedoeld voor huishoudelijk gebruik en voor vergelijkbaar gebruik, b. [. . . ] Advertencia: Utilice siempre guantes de protección durante las operaciones de transporte e instalación del aparato, para evitar el riesgo de lesiones en dedos y manos que pueden causar los bordes y las esquinas cortantes. Verificare la tenuta del tubo di alimentazione e di scarico prima della prima messa in funzione. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING WHIRLPOOL GSXK 5220 SD

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding WHIRLPOOL GSXK 5220 SD zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag